Retailerul suedez de fashion Hennes&Mauritz, cunoscut drept H&M, a anuntat ca in aprilie si mai va deschide alte cinci magazine in Romania, printre care si cel din Craiova. Magazinul H&M va fi inaugurat in incinta mall-ului craiovean ElectroputereParc si va avea o suprafata de 1.600 de metri patrati. Se vor crea intre 20-25 de locuri de munca, sustin reprezentantii companiei, iar magazinul din Craiova este programat sa fie deschis in luna mai.
"In cei aproximativ 1.600 de metri patrati inchiriați in fiecare centru comercial, fanii H&M vor gasi produse moderne, de calitate, la prețuri accesibile. Cu aceste noi deschideri din țara, echipa H&M Romania se mareste, in fiecare magazin urmand sa lucreze o echipa de aproximativ 20-25 de angajați", a informat ieri compania. Cei interesati de un loc de munca la H&M pot depune CV-urile pe site-ul companiei, www.hm.com, la sectiunea "lucreaza la H&M". Potrivit firmei de PR care se ocupa de promovarea H&M, link-ul la care se pot trimite aplicatiile pentru angajare este urmatorul: http://about.hm.com/ro/lucreazlahm__career.nhtml.
Pe langa Craiova, H&M va deschide magazine in primavara aceasta in alte patru orase: Arad, Iasi, Braila si Suceava. Detalii despre colectiile de haine care vor putea fi gasite in magazin imediat dupa deschidere nu pot fi date publicitatii in prezent, sustin reprezentantii H&M, insa acestia spun ca "vor fi produse moderne si de calitate" la preturi similare in toate magazinele companiei. Cunoscut drept un retailer exclusivist, cu preturi ceva mai piperate, H&M are sase magazine in Bucuresti si cate unul in toate marile orase ale tarii: Brasov, Cluj, Timisoara, Oradea si Constanța.