Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (6.90 secunde)
Nu mi-am dorit niciodata papusi si vroiam haine! Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012.
Nu vreau sa ma incarc cu produse inutile si, chiar daca plec la mare ori la munte, imi impachetez printre haine si costumul de baie, peria sonica de curatare a fetei Clarisonic, de la L'Oreal echipata cu o caseta de voiaj, un travel kit eficient de la Marionnaud, dar nu imi uit nici ceasul Christina Diamonds, care imi va indica intotdeauna ora exacta. Toate acestea isi gasesc loc in valizele Samsonite cu personaje Disney, potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru persoanele cu suflete de copil.
Nu vreau sa ma incarc cu produse inutile si, chiar daca plec la mare ori la munte, imi impachetez printre haine si costumul de baie, peria sonica de curatare a fetei Clarisonic, de la L'Oreal echipata cu o caseta de voiaj, un travel kit eficient de la Marionnaud, dar nu imi uit nici ceasul Christina Diamonds, care imi va indica intotdeauna ora exacta. Toate acestea isi gasesc loc in valizele Samsonite cu personaje Disney, potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru persoanele cu suflete de copil", ne-a spus Dana Savuica la evenimentul organizat recent la Perfect Tour Travel Boutique.
Noroc ca nu mai sunt tanar si nu mai trebuie sa-mi cumpar haine ca in trecut. Am invatat sa imi dramuiesc banii cu atentie, sa acopar cheltuielile casei si sa le reduc.
Participantele s-au lasat rasfatate intr-o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*, in timp ce primavara si vara s-au regasit in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in gama de produse Gerovital Plant, a carui ingredient de baza este uleiul organic din Floare de Mac, in gustul indraznet al berii Redd's precum si in delicioasele clatite gatite special de Dana Savuica si Chef Sandu Carpen in tigaia Tefal Panda.
Pielea de sarpe are un moment al ei si in acest an si o regasim peste tot, de la bijuterii, haine pana la pantofi si accesorii.
Printre cadourile de suflet primite de ziua lui se numara o pereche de butoni cu inscriptia taticool, haine de care avea nevoie din partea sotiei, iar cea mica i-a daruit tatalui sau un ceas.
mi se pare discriminatoriu intre copii, care se judeca intre ei dupa haine. Apoi, profesorii insisi care vin la clasa in fata unor copii care poarta pe ei niste mii de euro, doar pentru ca pot.
Acolo am remarcat ca barbatii se imbraca elegant si poarta haine de calitate, bine croite. Atunci mi-am cumparat si primul sacou, declara Vlad Maris.
Partenerii mei vor veni din nou cu recomandari despre arta machiajului cu produsele de make-up Elizabeth Arden, despre coafuri realizate cu peria minune Rowenta Brush Activ' Nano Smart, despre ingrijirea tenului Gerovital de la Farmec si despre tendintele acestei toamne prin colectia de haine si bijuterii MeliMelo si ciorapi de la Adesgo.
Intr-o atmosfera de sarbatoare, la care au participat peste 1000 de delegatii oficiale venite din cele 27 de comitate romanesti, episcopii, societati culturale, reprezentanti din invatamant, consilieri si, nu in ultimul rand, multi oameni de rand veniti din toate colturile tarii imbracati in haine de sarbatoare, pe campul lui Horea, sub cetatea lui Mihai Viteazul, s-a infaptuit Marea Unire a tuturor romanilor.
Ma uit tot timpul dupa ele, sa vad ce haine au si le admir totodata pentru cum rezista in fata frigului si a orelor lungi in asteptarea clientilor, a declarat artista.
Magazin multibrand de designeri romani Locatie cu look urban si atentie catre valorile romanesti Colectii de haine si accesorii ale unor tineri designeri romani Fondat din dorinta de a sprijini tineri antreprenori romani si din pasiunea atat pentru creatiile de moda romaneasca cat si pentru rafinamentul si unicitatea pe care ti le confera brandurile romanesti Designeri prezenti in concept store:
in par, pe sub haine, in gura, in instrumentele de pe scena. Prognozata ploaie da semne ca se apropie. Revin cei doi Marius (Tuca si Manole) sa prezinte trupa Taxi, sa reafirme Suntem Smart FM, suntem Folk You, sunteti miscarea de rezistenta!
In deschiderea evenimentului prezentat de Diana Bisinicu, Sore, vedeta revistei Ghidul Miresei, si-a lansat in premiera colectia de haine cu influente bridal Hard Coeur by Sore.
Aici au participat expozanti cu haine, bijuterii si parfumuri cu specific oriental. De asemenea, au venit si cativa expozanti romani.
- Cel ce are doua haine sa dea celui ce nu are si cel ce are bucate sa faca asemenea (Luca 3, 11).
Frigul ne limiteaza alegerile, iar uneori suferim atat de mult din cauza lui incat suntem tentate fie sa nu mai iesim din casa, fie sa adaugam atat de multe haine pe noi, incat devenim de nerecunoscut.
In conceptia LUST, costumul barbatesc este un omagiu adus femeii moderne si puternice careia i se asorteaza un barbat la fel de puternic care nu se ascunde in spatele unor haine, ci sa isi demonstreza valoarea fara nici un fel de obstacol.
Fiecare productie aduce ceva nou, fiecare spune aceeasi poveste, dar intr-un limbaj nou, in haine noi, cu performante artistice unice, irepetabile.
google-analytics.com