Cautare

283 de rezultate pentru "gripa" (2.71 secunde)
Gripa aviara anuntata la Vaslui e doar un caz singular, asa ca nu se va institui nici un fel de carantina. ... Gainile mor, asta e situatia, au murit si inainte de a aparea gripa aviara si vor muri in continuare, din diverse cauze.
Mai exact, acesta considera ca exista prea multe coincidente legate de aparitia noilor focare de gripa aviara. "Am indoieli si suspiciuni cu privire la aceasta gripa, daca nu cumva este raspandita in mod intentionat.
In cursul zilei de vineri, 21 aprilie a.c., a fost inchis ultimul focar de gripa aviara, din comuna Deleni, judetul Constanta, eveniment la care a participat si ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
"Trebuie sa intram in normalitate pentru a putea actiona corect, iar primariile trebuie sa incheie contracte cu firme pentru ridicarea deseurilor de origine animala, asa cum prevede legea si sa explice cetatenilor ca, atunci cand gasesc cadavre de pasari si animale, trebuie sa anunte autoritatile locale si medicii veterinari care trebuie sa se ocupe de neutralizarea cadavrului, daca acesta nu este suspect de gripa aviara.
Suprapunandu-se perioada de gripa cu alegerile europarlamentare, exista un mediu propice pentru transmiterea virusului.
La alegerile din noiembrie, Traian Basescu s-ar putea confrunta cu un adversar neasteptat, gripa porcina, sau mai precis psihoza starnita de afectiunea in cauza intr-o tara extrem de vulnerabila la panica, zvonistica etc.
Reprezentantul TUI in Romania, Ciprian Popescu, a declarat ca decizia agentiei are la baza un cumul de cauze, printre care informatiile despre gripa aviara, nesiguranta cu privire la nivelul TVA si problemele cu care touroperatorul s-a confruntat in sezonul trecut.
La randul sau, presedintele ANT a tinut sa precizeze faptul ca gripa aviara nu reprezinta o motivatie reala pentru posibilele intentii ale tur-operatorilor internationali de a parasi Romania. "Cred ca nu gripa aviara este motivul principal pentru care sufera industria turistica romaneasca.
Programul propus poate preveni deteriorarea grava a starii de sanatate a populatiei si poate reduce costurile sistemului de sanatate in conditiile in care vaccinarea antigripala determina reducerea cu 15-44% a consultatiilor si a vizitelor la domiciliu, cu 10-15% a solicitarilor la serviciile de ambulanta si diminuarea cu 18-45% a volumului de concedii medicale pentru gripa si infectii respiratorii acute;
105 cazuri de gripa au fost confirmate in Romania la inceput de an. ... Numarul cazurilor de gripa din Romania va creste in primavara. Boala provocata din combinatia de Covid-19 cu gripa este agresiva.
Pana una alta, infrigurarea asta cu gripa aviara, care apare de fiecare data cand se mai descopera o pasare moarta si dispare cum este disecata la laborator, nu face altceva decat sa arate, inca o data, saracia romanului.
Pe cat de productiva s-a dovedit gripa aviara pentru unii locuitori ai Deltei Dunarii, pe atat de nefasta s-ar parea ca este pentru "fetitele" obisnuite cu traseele din Turcia.
"Au fost multe cazuri in care medicii de familie au evitat sa raporteze cazurile de gripa. ... E drept ca pentru gripa nu se dau antibiotice, dar in cazul unor complicatii lucrurile stau altfel.
„Ar trebui sa lansam o epidemie de gripa“Afirmatiile deputatului peledist doljean au fost respinse de liberali, care l-au amenintat pe Buzatu cu judecata în cazul în care nu va dovedi cele spuse.
„Ar trebui sa lansam o epidemie de gripa“Afirmatiile deputatului peledist doljean au fost respinse de liberali, care l-au amenintat pe Buzatu cu judecata în cazul în care nu va dovedi cele spuse.
„Ar trebui sa lansam o epidemie de gripa“Afirmatiile deputatului peledist doljean au fost respinse de liberali, care l-au amenintat pe Buzatu cu judecata în cazul în care nu va dovedi cele spuse.
Zeci de angajati ai Directiei Sanitara Venetrinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta sunt obligati sa faca ture de noapte, in conditiile declansarii pandemiei de gripa porcina (AH1N1).
Gripa aviara da peste cap turismul din Delta Dunarii, in conditiile in care in ultimii ani s-au facut investitii masive care au determinat aproape triplarea numarului de turisti sositi anual din 2001 incoace.
Operatorii din turism din judetul Tulcea au inceput demersurile pentru a contracara efectele pe termen lung ale crizei provocate de gripa aviara.
Nota de protest se doreste, asa cum declara patronii de la malul marii, un semnal de alarma pentru "stoparea agresiunii economice la care este supusa tara noastra, prin diferite modalitati, prin aparitia asa-ziselor focare de gripa aviara.
google-analytics.com