Cautare

732 de rezultate pentru "greva metrou" (9.01 secunde)
O obisnuita, de altfel, greva a mintii. ... Intr-un fel, tot despre o greva a mintii este vorba. ... Greva mintii poate sa insemne si asa-zisa „pata pe creier“, care uzual se numeste incapatanare.
Greva la dascali. Greva iminenta la functionarii publici. Greva la metroul bucurestean. ... Medicii ameninta si ei cu greva. Fiecare vrea cite ceva, in esenta acelasi lucru:
Greva care tinde sa se departeze pe masura ce sindicatele si patronatul vorbesc din ce in ce mai asiduu despre ea, de parca ar fi Fata Morgana. ... De cealalta parte patronatul pune pe tapet responsabilitatea celor care vor sa declanseze greva.
Daca ar fi sa enumeram categoriile mai mult sau mai putin defavorizate, care ar avea motive sa intre in greva nu ne-ar ajunge spatiul alocat acestui editorial.
Petersburg, linia electrica de teren si metrou din Bologna - Italia, precum si din alte orase italiene, centrala hidroelectrica de la Muskrat (Canada), al treilea pod suspendat peste stramtoarea Bosfor (Turcia), Autostrada Gebze-Orhangazi-Izmir (Turcia), podul Halic din Istambul, linia de cale ferata Caracas-Tuy (Venezuela), pasajul suprateran de la Basarab, modernizarea aeroportului Otopeni (ambele din Romania), linia 2 de metrou din Varsovia (Polonia), 4 spitale in Massa, Lucca, Pistoia si Prato (zona Toscana Italia), apeductul Hamma si barajul Kerrada (Algeria), sau reteaua de metrou MetroRail din Copenhaga (Danemarca).
Un tanar din Paris a avut parte de un sfarsit groaznic, la metrou. ... Tragedia a avut loc la o statie de metrou din Paris, in data de 13 ianuarie.
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera posesorilor de carduri, incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, acces la un numar de 12 ATM-uri instalate in principalele statii de metrou, se arata intr-un comunicat al bancii.Astfel, ATM-urile sunt amplasate in statiile de metrou:
Ministerul Transporturilor a lansat anuntul de licitatie pentru proiectarea si executia tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate de pe Magistrala 5, valoarea contractului fiind de 320 milioane euro, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Antonel Tanase.
Pasajul care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului nu este inca finalizat, insa, intr-o luna, Sun Plaza va fi singurul mall din Capitala cu acces direct la metrou.
Metrorex vrea sa extinda Magistrala 4 cu doua noi statii Metrorex, operatorul retelei de metrou din Bucuresti, vrea sa extinda Magistrala 4 cu doua statii, pana in zona lacului Straulesti, unde va fi construit un nod terminal cu o parcare, un dispecerat si o autogara, investitia fiind estimata la 1,22 miliarde lei, inclusiv TVA (298,5 milioane euro).
Au inceput sapaturile la statia de metrou Academia Militara (Autor : ... Acesta va reprezenta practic peretii viitoarei statii de metrou dupa ce pamantul dintre acestia va fi excavat in totalitate.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str.
Construceia magistralei Gara de Nord - Otopeni incepe in iarna In iarna vor incepe lucrarile de constructie la magistrala de metrou Gara de Nord - Otopeni, iar licitatia penutru alegerea constructorului va avea loc in perioada octombrie-noiembrie.
Astfel, cele doua freze care vor realiza tunelurile de la proiectul de metrou din cartierul bucurestean Drumul Taberei incep sapaturile in septembrie. ... Peste o luna, in 7 septembrie, incepe saparea tunelului de la metrou de catre cele doua scuturi(frezele gigantice denumite Varvara si Filofteia- n.r.).
Chelsea isi sfatuieste fanii cum sa se descurce la Bucuresti ' Englezii cred ca avem metrou la Otopeni Suporterii lui Chelsea vor avea o surpriza la Bucuresti. ... exista statii de metrou la fiecare dintre aeroporturile "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu".
In perspectiva Campionatului European de Fotbal din 2020, Sorin Oprescu pregateste o surpriza Sorin Oprescu a dezvaluit cum vrea sa rezolve o eventuala anulare a organizarii turneului in Bucuresti din cauza lipsei unei linii de metrou care sa lege aeroportul Otopeni de Stadionul National Arena.
Piata Victoriei, Piata Romana (rond ASE), Piata Romana (metrou), Piata Universitatii - Spital Coltea, Piata Universitatii (Arhitectura), Piata Unirii (Magazin Unirea), Piata Unirii (Regina Maria), Piata Unirii (Piata 11 iunie), Piata C.A.
Peste 21 de persoane au murit si peste 35 au fost ranite marti, in timpul unor atentate cu bomba care au avut loc in Bruxelles, Belgia, dupa ce doua bombe au fost detonate la aeroport, iar altele patru la metrou.
Metrorex a reactionat, prin intermediul unui comunicat, dupa ce Comisia Europeana a criticat proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni (Magistrala 6) si a cerut lamuriri legate de traseul ales, dar si de costurile pentru proiectul M6.
Scenariul prevede mai multe explozii care produc avarii la doua garnituri de metrou, iar aproximativ 200 de persoane sunt surprinse in interior. ... Scenariul exercitiului de la metrou O mare parte dintre victime raman blocate pe peronul stației, iar o alta parte in tunel.
google-analytics.com