Cautare

732 de rezultate pentru "greva metrou" (6.18 secunde)
Stilul rusilor bate de departe, la capitolul "moda la metrou", oricare alt stil afisat de calatorii de prin alte parti ale lumii.
El poate sa organizeze cu acelasi patos si avant revolutionar, astazi un eveniment precum FARA PANTALONI IN METROU, mai tarziu un amplu miting pentru demiterea guvernului, si doar peste cateva saptamani o manifestare precum IMBRATISEAZA UN OM IN FATA TEATRULUI NATIONAL, apoi RAMAI NEMISCAT PENTRU 1 MINUT IN PIATA ROMANA, si peste putin timp PRIVESTE IN OCHI UN STRAIN, VREME DE 5 MINUTE, IN PARCUL IZVOR, dar apoi va lupta din nou impotriva lumii vechi, provocand intreaga societate sa lupte impotriva coruptiei, sa rastoarne guvernul, sa intemniteze, sa faca justitie, sa blameze votul majoritatii, sa faca revolutie, cu alte cuvinte.
Am aflat in premiera ca lucrarile la statiile de metrou din cartierul Drumul Taberei mai dureaza mult timp. ... Am mai aflat si faptul ca inca nu avem vagoane la metrou, iar chinezii ne vor oferi unele cadou.
Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, a lansat astazi o campanie de informare in privinta consecintei votului multiplu, iar mesajele campaniei vor fi difuzate sau afisate in oras, in mijloacele de transport RATB sau la metrou, precum si in centre comerciale sau localuri.
Un client al Metrou Cash & Carry a fost pus, in urma cu putin timp, in jenanta situatie de a cumpara un bun de care ulterior nu s-a putut folosi.
ELECTROPUTERE Craiova a livrat ieri catre METROREX Bucuresti prima garnitura de metrou dintr-un nou lot de 20 de trenuri care sunt construite de uzina, in cooperare cu firma suedeza BOMBARDIER Transportation. ... "Probabil ca se va continua aceasta colaborare, mai ales ca parcul de trenuri de metrou este invechit.
Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centura, care va avea patru statii si a costat 145 milioane euro, se va deschide circulatiei in data de 19 noiembrie, a declarat directorul de comunicare Metrorex, Mariana Petre.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu a declarat, sambata, ca Banca Europeana de Investitii a aprobat o transa de 370 milioane de euro pentru tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate.
Pasajul rutier subteran se va costrui de o parte si de alta a statiei si a galeriei de metrou avand perete comun si comunicare directa cu parcajul subteran.
Statia intermodala cu care se lauda primarul general nu este gata in totalitate nici la sase luni de la finalizarea lucrarilor la Pasajul Basarab, astfel ca nici acum tramvaiul nu poate opri pe Pasajul Basarab, iar bucurestenii nu au acces direct la statia de metrou.
Bucuresti - Sud, noul aeroport de la Adunatii Copaceni Bucurestiul este posibil sa aiba un nou aeroport, care va fi legat prin doua linii de metrou. ... Pentru a rezolva si problema transportului, autoritatile se gandesc sa construiasca doua linii de metrou:
Cand va fi adjudecat contractul si la ce suma se ridica acesta Metrorex a lansat anuntul de intentie pentru licitatia privind constructia magistralei 6 de metrou, de legatura a retelei existente cu Aeroportul International Henri Coanda, linie care va fi pusa in functiune in 2017-2018, valoarea estimativa a contractului fiind de 1,05 miliarde euro, fara TVA.
Cum vor arata statiile de metrou de pe Magistrala 6 (M6) Magistrala 6 de metrou (M6), 1 Mai - Aeroportul Baneasa, va avea 12 statii, din care cateva vor avea numele oraselor importante ale lumii.
CE a aprobat extinderea metroului (Parc Bazilescu - Straulesti si Drumul Taberei - Universitate) cu fonduri structurale Comisia Europeana a aprobat includerea magistralelor de metrou M4 (Parc Bazilescu - Straulesti) si M5 (Drumul Taberei - Universitate), precum si a tronsonului de autostrada Sebes-Turda in randul proiectelor care sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T), conform Mediafax.
in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida (langa Apollo Residence 1) Confortabil si cu o excelenta functionalitate generala noul Apollo Residence Berceni 2 uimeste inca de la prima intalnire, dezvaluindu-si pe parcurs adevaratele puncte forte care va vor incanta pe masura ce le veti descoperi.
Au trecut 10 ani de cand am vazut pentru prima data ecranele pe care se deruleaza o multitudine de materiale de entertainment, informatii si reclame ce fac mai interesante cele cateva minute in care asteptam la metrou de exemplu.
Daca la Palladium doar 8% din apartamente erau achizitionate cu scop de investiție, la Hils printre primii cumparatori au fost cei care cumpara cu scop de inchiriere, avand ca principal argument statia de metrou Anghel Saligny, care se afla chiar in mijlocul ansamblului.
Si garniturile de metrou vor circula pana in 10 mai, la ora 2.00, iar in cazul in care este necesar, programul ar putea fi prelungit si dupa aceasta ora.
Agentiile TUI Travel Center, Eurolines, standul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.
Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date in apropierea iesirii din statiile de metrou, potrivit Vodafone. De saptamana trecuta si Orange, numarul unu pe piata de telefonie mobila, le ofera clientilor acces gratuit la net la metroul din Bucuresti.
google-analytics.com