Cautare

732 de rezultate pentru "greva metrou" (8.17 secunde)
Stadiul lucrarilor la Magistrala M5 de metrou: racordul spre Romancierilor Lucrarile la Magistrala 5 de metrou continua, la Valea Ialomitei incepand sa capete contur depoul, dar si racordul spre Romancierilor.
UE finanteaza extinderea liniei 5 de METROU din Bucuresti cu peste 250 milioane de euro (Autor:
Florin Badita, revolutionarul din fata Guvernului, calatoreste in metrou fara pantaloni, adica in chiloti - Mugur Bunea: JUR ca pana acum 5 minute habar nu aveam de chestia cu chilotii la metrou si habar n-am de ce ar face cineva asa ceva.
Ne-a obligat greva CFR-ului. Din primele analize a reiesit ca aceasta greva a afectat destul de putin economia, iar de aici a plecat necesitatea reevaluarii impactului retelei de cale ferata asupra functionarii economiei.
Ne-a obligat greva CFR-ului. Din primele analize a reiesit ca aceasta greva a afectat destul de putin economia, iar de aici a plecat necesitatea reevaluarii impactului retelei de cale ferata asupra functionarii economiei.
Daca dupa toate aceste actiuni de protest nu se ajunge la o intelegere, sindicatele ameninta cu greva generala. Electricienii pregatesc greva generala Cele doua sindicate din electricitate vor declansa o greva de avertisment pe 3 martie si greva generala pe 9 martie, datorita nemultumirilor legate de salarii.
Prezent la Galati, vicepresedintele PSD Dan Nica a precizat ca cere demiterea ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, motivul reprezentandu-l haosul general provocat de greva angajatilor CFR "Gheorghe Dobre trebuie demis de catre premierul Tariceanu pentru incapacitatea de a rezolva haosul provocat in Romania de greva ceferistilor si pentru faptul ca a dezinformat atit publicul, cit si pe premierul Tariceanu”, a declarat seful Departamentului Transporturi si Comunicatii al PSD, deputatul Dan Nica.
Greva suspendata pentru o saptamana "S-a asigurat un minimum de 30% din solicitarile facute de soferi.
In plina criza financiara, functionarii publici afiliati la Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX se vor afla astazi in greva japoneza pe parcursul intregului program de lucru.
Cu datorii uriase, care depasesc 100 milioane dolari, amenintata cu executarea silita de creditori si cu greva de catre angajati, care, deocamdata, au ingropat securea razboiului, SNIF este in fata unei noi amenintari:
Actiunile de protest vor fi demarate incepand cu data de 1 iunie printr-un protest tip greva japoneza, urmat de greva de avertisment pe 15 iunie si greva generala pe data de 22 iunie.
Federatiile sindicale care reprezinta politistii, personalul sanitar, cadrele didactice si functionarii publici au anuntat ieri ca vor face greva generala pe 5 octombrie, din cauza nemultumirilor legate de proiectul Legii unice a salarizarii. Potrivit liderilor de sindicat, la greva generala ar urma sa participe 800.000 de bugetari.
Sindicalistii vor continua si vineri protestele la sediile Presedintiei si Guvernului, iar dupa o pauza in weekend, vor continua actiunile luni si marti, urmand sa hotarasca daca vor intra toti bugetarii in greva generala pe termen nelimitat, ca urmare a masurilor de austeritate anuntate de autoritati.
"O greva generala poate duce la caderea guvernului Boc"' , pe care il puteti citi in continuare. ... Este vorba despre o simpla greva de amploare. ... O greva generala, pe mai multe domenii, poate produce, insa, demiterea Cabinetului Boc.
Parlamentarii USL isi vor intrerupe greva parlamentara Președintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, Luni, ca parlamentarii USL isi vor intrerupe greva parlamentara pentru a participa la dezbaterea Tratatului de guvernanta fiscala.
Cea mai lunga greva a salariatilor din sistemul feroviar, care a avut loc in perioada 8-30 iunie, a adus pierderi de aproximativ 600 miliarde de lei vechi societatilor CFR Marfa si CFR Calatori.
Functionarii publici din administratia locala ar putea sa sarbatoreasca sfirsitul de an in greva generala, a declarat, ieri, Valer Suciu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratia Publica Locala.
Dupa o greva de avertisment care a tinut doua ore, ieri, Sebastian Oprescu, presedintele Federatiei Nationale a Functionarilor Publici (SNFP), a afirmat ca, daca ministrul de Finante nu isi va schimba opinia in ceea ce priveste rezolvarea situatiei Statutului comisarului de Garda Financiara, la 18 mai salariatii Garzii Financiare vor intra in greva generala.
Sindicalistii de la Solidaritatea nu renunta la greva Presedintele SSS, Gheorghe Tiber, sustine ca sindicatul va accepta propunerile administratiei cu conditia ca acestea sa fie valabile nu intregul an, ci pana la luna mai, cand ar urma sa se negocieze un nou Contract Colectiv de Munca.
Greva generala declansata luni dimineata de cei aproximativ 300 de salariati ai Commet Tecuci continua si astazi, in ciuda adresei trimise ieri de Iulian Tocu, directorul societatii, prin care muncitorilor li se cerea suspendarea conflictului de munca.
google-analytics.com