Cautare

732 de rezultate pentru "greva metrou" (3.24 secunde)
- In noaptea de Inviere 27/28 aprilie 2019, trenurile de metrou vor circula intre orele 23:00- 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00, la un interval de 20 minute.
La data de 21.11.2010, in jurul orelor 19.30, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou l-au depistat int-o statie de metrou din sectorul 6, pe D.
La data de 11.01.2011, orele 19.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou l-au depistat in statia de metrou Piata Victoriei 1 pe A.Gabriel de 20 de ani, din jud.
La data de 8 iulie 2011, politisti din cadrul Serviciului Politiei Metrou l-au depistat pe A.
Un tren de metrou s-a defectat marti dimineata pe Magistrala 4 si a ramas blocat intre statiile Grivita si Basarab, anunta Metrorex. ... Calatorii au fost nevoiti sa mearga prin tunelul de metrou o distanta de 200 de metri.
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma. ... Nu, doar fuga ei speriata, secondata de copila, pe treptele statiei de metrou.
Un tanar a fost atacat, intr-o statie de metrou londoneza, de 20 de indivizi inarmati cu sabii ninja, cutite si macete.
La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 12:40, agenti din cadrul Serviciului de Politie Metrou, l-au depistat in statia de metrou ,,Gara de Nord " pe D.
La data de 24 ianuarie, in jurul orei 12:00, politisti din cadrul Serviciului Metrou, l-au depistat statia de metrou "Piata Unirii 2", pe B. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului Metrou, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de cutit intr-un loc public, cu B.
La data de 4 martie 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Serviciului Metrou, l-au depistat in statia de metrou "Gara de Nord", pe S. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului Metrou, sub aspectul savarsirii infractiuni de nerespectare a unei hotarari judecatoresti, cu S.
La data de 08.03.2011, in jurul orelor 19.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou l-au depistat, in statia de metrou "Gara de Nord 1", pe G.
La data de 17 martie 2011, ora 19.15, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou l-au depistat in statia de metrou " Piata Unirii 2", pe N.
La data de 02.01.2012, in jurul orei 20.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou au depistat in flagrant, intr-o statie de metrou, pe P. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Politie Metrou, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu P.
Profesorii, lucratorii de la metrou, proletariatul, cat a mai ramas, functionarii publici. ... Ieri, profesorii au intrat in greva. ... Asa ca avem acest antract de trei zile de greva a profesorilor.
Astfel, greva foamei facuta de directorul general al SC Apa Canal pentru obtinerea acestui credit s-a dovedit eficienta, inclusiv primarul Dumitru Nicolae, care a criticat protestul lui Ion Stefan, sustinind faptul ca societatea are nevoie de acesti bani pentru a functiona corespunzator.
Dupa negocieri de peste patru ore purtate ieri intre reprezentantii Sanitas si cei ai guvernului, privind majorarile salariale ale cadrelor medicale, greva stabilita pentru maine a fost anulata.
Despre liderul sindical Marin Condescu, liderul PIN a apreciat ca este sustinatorul declarat al presedintelui Basescu si ca este sprijinit in activitatile sale de catre Ionel Mantog, presedintele PD Gorj, De asemenea, Gusa a precizat ca motivul invocat de mineri pentru a intra in greva, si anume faptul ca locurile lor de munca sunt in pericol, este "fals", adevarata cauza fiind "magnitudinea dosarului de la DNA" a liderului Condescu, dosar in care nu a mai fost citat de mai bine de doi ani.
Functionarii publici si personalul contractual din administratia publica amana greva generala anuntata pentru luni pana in 16 martie, data la care ar urma sa fie finalizate negocierile cu Ministerul Muncii pe proiectul de Ordonanta de Urgenta privind sporurile si indemnizatiile.
Senatorul Gavril Mirza sustine ca parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie Parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie, a declarat presei, joi, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, precizand ca pe toata perioada acestui protest parlamentarii nu-si vor ridica salariile.
Grva parlamentara - o solutie Totodata, senatorul PSD Gavril Mirza a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca parlamentarii USL vor intra din 1 februarie in greva parlamentara, potrivit agentiei Mediafax.
google-analytics.com