Cautare

732 de rezultate pentru "greva metrou" (3.29 secunde)
de la cafenele si locuri publice la metrou si in autocare. ... In afara de autocare, in Bucuresti se poate accesa gratuit internetul wireless la metrou prin reteaua de hotspoturi WiFi a RCS&RDS sau prin retele mobile 3G ale Orange si Vodafone.
"Pentru solutia de plata cu mobilul a calatoriei la metrou am inceput proiectul pilot in 2010. Acum serviciul aduce avantajul ca poate fi accesat printr-un singur numar, usor de retinut, usor de utilizat, prin apel telefonic si SMS.
Am publicat doua pagini in care aratam ca si Carol al II-lea a vrut sa faca metrou, ca aceste teme au existat mereu. ... Aratasem ca mai pledase pentru metrou si Martha Bibescu.
- metrou: ... Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Apropiatii spun ca era fericita, dar fata credea ca vine Apocalipsa Iulia Ionescu (15 ani), eleva in clasa a IX-a la Colegiul "Sfantul Sava", unde a intrat cu media 10, pare sa fi intrat in pamant, de miercuri la ora 12.00, cand a fost lasata de mama ei la statia de metrou Eroilor.
Metroul dintre Eroilor si Drumul Taberei din Magistrala 5 de metrou va fi finalizat in a doua parte a anului 2016, asadar este vorba de o intarziere de un an si jumatate.
O femeie incerca sa se urce in metrou in statia Holborn, de pe magistrala Piccadilly, din Londra. ... "Din fericire, astfel de incidente sunt foarte rare pe liniile noastre si sistemul nostru este unul dintre cele mai sigure sisteme de metrou din lume", a declarat un reprezentat al metroului londonez.
orasul plutitor, linia de metrou si militarul zidit Cea mai cunoscuta cladire din Romania, a doua ca marime din lume, care se poate vedea si de pe Luna ascunde, deopotriva, legende si povesti adevarate.
La capitolul transferuri pentru finantarea proiectelor de investitii la metrou, Metrorex beneficiaza de 234 de milioane de lei alocati conform OUG 83/2016, care vor fi distribuiti magistralelor 4, 5 si 6.
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Acest individ ameninta chiar in aceste momente pe un LIVE ca va repeta scena de la metrou, va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana il vor prinde autoritatile.
Potrivit Metrorex, in noaptea de 31 decembrie 2018 spre 1 ianuarie 2019, trenurile de metrou vor circula intre orele 24.00 si 01.00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 01.00 pana la ora 5.00 la un interval de 20 minute.
- 3 pasaje la Metrou Aurel Vlaicu, in directiile: ... amplasamentul propus este la baza rampelor de acces ale pasajului Mihai Bravu, in imediat vecinatatea accesului la statia de metrou Mihai Bravu;
Sa spunem ca am optimizat foarte bine anumite zone si am creat o oaza de liniste si pace, asa ca atunci cand intri in casa sa uiti de tumultul orasului, chiar daca la 50 de metri e linia de metrou, nu prea fengshui...
Contractul pentru extinderea magistralei de metrou M2 s-a semnat, miercuri. Daniel Baluta, primarul Sectorului 4 al Capitalei, a anuntat ca durata acestui proiect este de 9 luni, la un cost de aproximativ 5 milioane de lei.
Sindicatele cer limitarea numarului de calatori in metrou, tramvai si autobuz
Femeia care a incercat sa impinga mai multi calatori pe sinele de metrou, in Capitala, a fost prinsa si internata la Spitalul Obregia.
Va reamintim ca in luna martie a anului trecut traficul la metrou a fost blocat in urma unui protest despre care s-a spus ca este unul spontan.
Statiile de metrou Tineretului si Eroii Revolutiei au fost inchise joi dimineata, la ora 4:45, dupa ce in tunelul dintre statii a fost sesizat miros de fum, anunta Metrorex.
A fost incendiu aseara la metrou. Doi acumulatori s-au aprins in camera tehnica din statia Titan.
google-analytics.com