Cautare

911 de rezultate pentru "gigi becali" (2.60 secunde)
Bipezii romani il considera pe Gigi Becali cel mai tare om din Romania. ... Ne place sau nu, Becali este prototipul romanului postrevolutionar. ... Fara discutie, Gigi ar fi castigat detasat, nu numai la categoria "cel mai tare", ci si la categoria "cel mai reprezentativ".
Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
Gigi Becali, candidat PRM la alegerile europarlamentare, spune ca are o parere buna despre Elena Basescu. ... Decat sa nu faca nimic si sa nu arate frumos, mai bine asa", a afirmat Gigi Becali, la Craiova.
'Otevistul Dan Diaconescu pune in scena un model deja brevetat de magnatul Gigi Becali, personaj care a ajuns in Parlamentul European dupa ce a fost arestat de DNA, dar, patronul de televiziune trebuie sa stie ca popularitatea castigata in acest fel dispare repede si alegerile sunt inca departe, avertizeaza sociologul Mircea Kivu (foto), citat de Inpolitics.
Iisus a devenit un complice la gainariile lui Gigi Becali Mircea Dinescu, realizatorul emisiunii "Politica si delicateturi" de la Realitatea TV, invitat in emisiunea Prime Time News, nu a avut cuvinte de lauda despre solutionarea Dosarului Valiza in care Gigi Becali a fost achitat.
Acestea sunt concluziile examenului RMN efectuat de Gigi Becali. ... Inca de la inceputul discutiei, profesorul Mircea Gorgan a subliniat ca nu se poate exprima concret in cazul lui Becali, intrucat nu l-a consultat si nu a analizat investigatiile medicale la care a fost supus.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Avocatul lui Gigi Netoiu a formulat o cerere pentru rejudecarea cazului, invocand un viciu de procedura - lipsa unei expertize specializate.
Intentia lui Gigi Becali de a candida pentru un loc in Parlamentul European a fost explicata de catre prim-vicepresedintele PNG, Alex Mihai Stoenescu, prin faptul ca notorietatea lui Becali ar putea atrage mai multe voturi.
Rezultatul uluitor pe care l-a obtinut Becali la alegerile parlamentare. Ce mesaj i-a transmis lui Basescu Controversata candidatura a lui Gigi Becali a avut rezultate surprinzatoare.
Extrem de fericit, Gigi Becali a mai spus, la iesirea din Parchet, ca a baut cafea cu anchetatorii care i-au dat un "certificat de buna purtare". ... "In spatele anchetei a fost Adrian Nastase, dar acum, ca a cazut, a iesit la iveala adevarul", a aratat Gigi Becali.
Laurentiu Reghecampf e foarte deranjat de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. A dezvaluit chiar Gigi Becali, care a aflat de nemultumirile tehnicianului Stelei de la Mihai Stoica.
Sunt vorbe rostite ieri, in Vadu Rosca, de Gigi Becali, venit sa le ridice sinistratilor, pe cheltuiala sa, doua sute de case.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Gigi Becali ciocneste oua rosii cu fetele lui. Imagini din casa patronului Stelei Chiar daca e un tip slobod la gura, Gigi Becali se considera un bun crestin, care pune mai presus de orice familia.
FCSB este un club unde finantatorul Gigi Becali pune presiune. ... Daca jucatorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru ca-i critica Gigi, au o problema. ... Daca tu crezi ca Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te inseli amarnic.
Gigi Becali, liber la munca! Gica Hagi il va scoate la munca din puscarie, timp de 8 ore pe zi Visul lui Gigi Becali s-a indeplinit in sfarsit: ... Gigi Becali urmeaza sa se ocupe de intretinerea bazei sportive detinuta de nasul sau, Gica Hagi.
Chitaru este unul dintre liderii PNG-ului lui Gigi Becali. ... A fost la un moment dat chiar presedintele organizatiei judetene Iasi a formatiunii lui Gigi Becali. ... Dusmania pe care i-o poarta lui Voiculescu nu este singurul lucru care il apropie de Gigi Becali.
Adevarul scrie ca Gigi Becali ar putea ramane fara Palat. ... Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu Fiscul.
Gigi Becali face anuntul zilei: ... Este vorba despre achizitia unui avion si unui elicopter, pe care le va opera in regim de taxi aerian alaturi de o a treia aeronava, care va fi cumparata de Gigi Becali.
google-analytics.com