Cautare

911 de rezultate pentru "gigi becali" (3.80 secunde)
Dovada ca Gigi Becali a platit 3 milioane $ catre stat! Gazeta publica astazi unul din ordinele de plata prin care Gigi Becali a achitat fiscului roman prejudiciul din Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.
Natir Meir considera ca Vadim "n-are voie sa fie in politica" si ca se alatura parerii pe care Gigi Becali o are despre Vadim Tudor. "Eu spun ce spune Gigi Becali. Becali spune ca (Vadim - n.r.) e un nebun.
Omul politic Gigi Becali a calificat printr-o singura propozitie toata suflarea politica din Romania. ... De aceea Gigi Becali s-a hotarit sa candideze si la europarlamentare. ... Astfel, in conditiile in care Romania este o singura circumscriptie electorala, Gigi Becali are sanse sa ajunga europarlamentar.
Gigi Becali, alt reprezentant al partidelor antisistem, isi va anunta pozitia in emisiunea lui Catalin Striblea, la Romania Tv. ... Gigi Becali, alt politician antisistem, a recunoscut la Romania Tv ca a facut un pact cu Traian Basescu, dupa victoria acestuia in 2009.
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
Laurentiu Regehcampf si MM Stoica au fost agresati verbal dupa meciul Dinamo - Gloria Bistrira, de pe Arena Nationala, dar n-au ripostat din cauza unei interdictii pe care au primit-o de la Gigi Becali.
Gigi Becali vs Edi Iordanescu este subiectul saptamanii in Liga 1. Chiar daca FCSB a avut o forma buna, Becali nu a fost multumit de jocul echipei. ... Si ca Gigi Becali il va lasa, chiar daca intre cei doi ar fi o ruptura.
Nicolae Dica (42 de ani) a anuntat ca nu ia in calcul sa urmeze "sfatul" lui Gigi Becali (64 de ani) si sa mareasca durata antrenamentelor.
Cum misca, pac-pac, vine Gigi Becali si face ordine. ... Apoi Becali s-a apucat sa caute antrenor si cel gasit este Dorinel Munteanu, omul chemat sa salveze un sezon care pare compromis, din moment ce patronul a decretat ca Steaua nu mai prinde nici locul doi.
Managerul general FCSB a vorbit despre finantatorul Gigi becali, dar si despre dorintele sale ca unii jucatori sa evolueze cat mai mult. ... face referire la Gigi Becali) Stii foarte bine ca atunci cand cineva nu are rabdare asta se intampla...
Gigi Becali a anuntat ca isi doreste sa vanda clubul, fiind nemultumit de arbitrajele de care a avut parte FCSB in play-off. ... Becali a dezvaluit ca a fost abordat deja de mai multe persoane interesate sa o cumpere pe FCSB.
Nici nu s-a lansat bine ipoteza unor alegeri prezidentiale anticipate, ca au si descalecat Mihai Viteazu, Principele si Razboinicul Luminii in acelasi timp si, ingramadindu-se sub titulatura celui dintai oier al tarii, Gigi Becali, au anuntat ca si-l iau pe Traian Basescu drept general.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Gigi Becali este inteligent, dar nesofisticat.
Gigi Becali, citat in procesul "Valiza" Cosmarul Valizei il urmareste pe Gigi Becali si dupa gratii. ... In cazul in care va fi gasit vinovat, Becali risca sa-si prelungeasca sederea in penitenciar.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. ... In acest sens, Becali a declarat ca de catva timp Ciustea a luat legatura cu el si i-a spus ca "vrea sa vina la PNG".
Presedintele PNG-CD, George Becali, sustine ca democrat-liberalii "vor regreta" daca nu isi "leaga cateii". Becali s-a referit la europarlamentarii PD-L, Traian Ungureanu si Cristian Preda, ce au afirmat ca nu sunt de acord cu intrarea liderului PNG-CD in PPE. Becali a declarat textual:
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Sa ciocnesti cupe de sampanie cu Gigi Becali, la ceas de seara, inseamna sa dai girul Presedintiei tuturor mitocaniilor, aberatiilor si ilegalitatilor produse de personajul Jiji. ... Ce confidente i-o fi facut Traian lui Gigi? ... "Gigi, dragule, asa ma enerveaza papagalul acesta de Tariceanu!".
Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvaluit o informatie de ultim moment primita de la Gigi Becali, conform careia au existat, vineri, discutii directe intre Edjouma si reprezentantii clubului maghiar Videoton.
google-analytics.com