Cautare

911 de rezultate pentru "gigi becali" (3.14 secunde)
Mai exact, in continuare, "durerea" cea mare a pedelistilor, si anume ca PSD refuza sa dea sefia Inspectoratului Regional de Stat in Constructii unui pedelist - Gigi Chiru (foto), a ramas nerezolvata.
Ce femei celebre au pozat 4 femei celebre, Gigi Hadid, Laetitia Casta, Julia Garner si Misty Copeland sunt vedetele calendarului Pirelli 2019, lansat la Milano.
Tanara era studenta la Academia de Studii Economice si se mutase impreuna cu iubitul ei din sat, Gigi, dupa ce ea intrase la facultate. ... In urma cu doua zile, Catalina s-a certat cu Gigi si cu viitoarea ei soacra.
"Free Gigi!" - pagina de Facebook are deja 10.000 de like-uri. Fanii omului de afaceri cer eliberarea lui din inchisoare Becali are deja o armata de oameni care il sustine si ii este alaturi.
Am vorbit si cu Gigi Becali, l-am felicitat pentru castigarea titlului. ... Oficialul LPF nu il sfatuieste pe antrenorul Laurentiu Reghecampf sa plece de la Steaua la finalul acestui sezon in ciuda relatiei tensionate intre sotia sa, Anamaria Prodan si finantatorul Gigi Becali.
Steaua, Gigi, UEFA si sanctiunile Ca sa fie clar cum stam, trebuie sa amintesc ca: ... - simpatia mea pentru Gigi e exprimabila in fix aceleasi cifre care descriu cresterea economica din timpul guvernarilor Boc, iar compasiunea pentru ce i se intampla e egala cu cresterea economica din mandatul Guvernului Ponta.
Dar cel mai cel, "regele" clovnilor, cum poate ar trebui sa i se adauge la titulatura pe care si-a insusit-o, este, trebuie sa recunosc, Gigi Becali.
La PRO Becali TV, singurul post al lui Gigi avizat de CNA, oierul miliardar anunta zilnic in prime-time ca Real Madrid, Lyon, Arsenal sau Sevilla vin la Bucuresti doar pentru a-i oferi lui Banel prilejul de a exersa sutul la poarta, din corner, cu calcaiul.
Gigi Becali a bagat in vara o gramada de bani in transferuri, mai mult ca niciodata, dar nu s-a ales decat cu un imens borcan de muraturi, care sa-i ajunga toata iarna, cand va pune tara la cale.
"Nu m-am intalnit cu nimeni la Marriott si nici nu-i cunosc pe Becali sau pe Chicheanu” In alta ordine de idei, directorul CN APMC a asigurat mass-media de transparenta in activitatea sa de coordonare a Portului Constanta, adaugand ca in perioada urmatoare va verifica toate contractele de privatizare si externalizare, precum si licitatiile organizate de vechea conducere.
Veste cumplita pentru Becali inainte de sarbatori Gigi Becali a primit o veste trista in prag de sarbatori. Latifundiarul din Pipera nu va fi eliberat temporar de Craciun.
Liberalii si conservatorii au lansat un atac dur la adresa presedintelui Traian Basescu, criticand fara menajamente intalnirea de la restaurantul Golden Blitz, dintre seful statului si Gigi Becali.
PNG-CD, condus de Gigi Becali, a reusit sa surclaseze formatiuni politice parlamentare precum PRM, UDMR si PC. ... Pe locul trei in sondaj se situeaza formatiunea politica condusa de Gigi Becali, PNG, cu 10,6%, devansand PRM, care intruneste doar 10,0% din optiuni, UDMR cu 5,7%.
Potrivit sondajului, PD este cotat cu 42% din optiunile electoratului, fiind urmat la mare distanta de PSD, care aduna doar 17% si PNG-ul lui Gigi Becali, care ajunge la un neverosimil 13%.
Presedintele PSD Mircea Geoana a insinuat, vineri, la Sibiu, ca arestarea patronului Stelei Gigi Becali a fost dictata politic, in dorinta de a deturna atentia de la "lucrurile importante" ale tarii. ... Acesta a adaugat ca, in opinia sa, scandalul in care este implicat Gigi Becali este unul comandat.
Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu (foto), liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, dar si Gigi Becali ar obtine mandate de europarlamentar, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat in perioada 26 martie- 5 aprilie.
"Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine? ... Pe 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea si Jean Padureanu sunt in continuare in perioada de carantina la Penitenciarul Poarta Alba. Gigi Netoiu este in continuare in carantina la Penitenciarul din Craiova.
Intr-un sondaj IMAS facut public zilele trecute, un procent de nu mai putin de 31% din romani declara ca au incredere in Gigi Becali, seful de la Noua Generatie depasindu-l pe premierul Tariceanu in topul increderii populatiei. ... Tariceanu prin pozitia ocupata, Becali din ratiuni de marketing al presei.
Bataia a lipsit sau poate doar s-a amanat, dar Gigi Becali a dat de inteles ca nu i-ar fi displacut:
google-analytics.com