Cautare

911 de rezultate pentru "gigi becali" (2.99 secunde)
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor. ... Gigi este cel mai bogat om din Romania la ora actuala, cu mult peste Tiriac.
Desi asteptat, Gigi Becali a fost marele absent al sarbatorii, care si-a lasat, astfel, fratii aromani cu ochii in soare. Meciul echipei Steaua cu Gloria Bistrita, desfasurata chiar la Bistrita, a fost scuza perfecta invocata de Becali pentru a absenta de la evenimentul din Cogealac.
Integrarea in UE e mana cereasca pentru Romania, insa tara noastra trebuie sa fie atenta la intentiile organizatiilor oculte care doresc distrugerea identitatii nationale, a declarat ieri liderul PNG, Gigi Becali, la finalul unei dezbateri la care au participat istorici si reprezentanti ai mediului academic.
Daca, in ceea ce-l priveste pe Theodor Stolojan, Ciocanea face referire doar la faptul ca presedintele PLD nu vrea sa mearga acolo, iar pe Lavinia Sandru nu o intelege de ce ar vrea sa faca acest lucru, " avand in vedere experienta dumneaei in legislatia romaneasca", pe Gigi Becali il exclude din start din randul candidatilor.
Liberalii doljeni au anuntat ieri venirea în partid a fostei conduceri a PNG si a 11 organizatii locale ale formatiunii conduse de George Becali.
Prima a fost chiar lansarea sa oficiala, care trebuia sa se desfasoare in prezenta lui Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie. ... Cam in acelasi fel stau lucrurile si cu Catalin, fila din povestea de groaza denumita Gigi Becali.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Mi-a dat telefon Gigi Becali ca a reziliat contractul cu Ilie si m-a intrebat daca sunt de acord sa preiau Steaua. ... Cum sa nu ma bucure telefonul lui Becali? ... Vine sa castige bani, asta e mentalitate de om adevarat" - Gigi Becali, patron Steaua.
Becali se inchina de azi in fata lui Reghecampf! Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
Le-am cantat Ale ale ale, la revedere cainilor!" REACTIA lui Gigi Becali dupa Dinamo 0-2 Steaua "Niciodata nu am vazut un meci atat de lejer.
20 mai Steaua ramane pentru prima data fara Gigi Becali, dupa 10 ani de la preluarea clubului. Finantatorul formatiei Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Invitat la emisiunea Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a vorbit despre disputa dintre FCSB si CSA Steaua si a oferit detalii nestiute despre modul in care Gigi Becali a preluat echipa Armatei, in 2003.
Dar asta nu scuza insa postura de slujbas la curtea regelui la care a fost supus "Regele", de Gigi Becali. ... Becali n-a crezut o clipa in steaua lui Hagi. Becali nu crede decat in el insusi. ... Becali se pricepe la absolut tot.
Durul diagnostic a fost pus chiar de Gigi Becali care isi descrie cu cuvinte tandre echipa pe care o patroneaza: ... Dupa ce a mai lasat supararea deoparte, Becali a gasit buba: ... Pe Kapetanos l-am luat gratis, zero face", a spus Becali.
Fostul selectioner al Romaniei, care s-a certat rau cu Becali dupa al doilea sau mandat pe banca echipei ros-albastre, a punctat ca patronul are si functia de antrenor al echipei sale.
PNG-CD, partidul condus de Gigi Becali, a organizat ieri o reuniune cu tema "Interesul national si interesul european", actiune la care au participat si cateva nume cunoscute ale societatii romanesti, precum Dan Berindei, Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu.
Fara nicio urma de indoiala, domnul George Becali este unul dintre cei mai autodeclarati crestini pe care i-a avut neamul nostru.
Razvan Burleanu a lansat acuzatii foarte dure la adresa finantatorului lui FCSB, Gigi Becali. Printre altele, oficialul de la Casa Fotbalului a declarat ca nu crede in ideea lui Becali, de a se retrage din fotbal si ca stie ca latifundiarul din Pipera a participat la aranjarea unor partide.
Becali a fost IMPRESIONAT! ... Dialog fabulos intre Becali si Reghecampf Reghecampf se intelege perfect cu patronul Becali! ... Becali i-a permis sa-si treaca in contract bonusuri importante daca reuseste calificarea in Liga si, apoi, daca trece de faza grupelor.
Saptamana trecuta, dupa o sedinta ratata de constituire a Consiliului Local Eforie, pedelistul Gigi Chiru a fost invitat la o runda de discutii cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este, de altfel, si prim-vicepresedinte al PSD Constanta.
google-analytics.com