Cautare

911 de rezultate pentru "gigi becali" (3.31 secunde)
Gigi Becali, la pamant: "O sa ma aveti pe constiinta!" Magistratii de la Tribunalul Constanta trebuiau sa se pronunte miercuri in privinta cererii de intrerupere a pedepsei, din motive medicale, formulate de Gigi Becali.
Se pare ca acest ultim aspect l-a infuriat si pe Gigi Becali, cel caruia Hoinaru i-a suflat de sub nas "Hanul Piratilor".
Gigi Becali vrea sa organizeze cel mai mare protest la Bucuresti: 50.000 de oameni Gigi Becali a anuntat ca suporterii stelisti vor organiza un miting de protest impotriva Ministerului Apararii Nationale, pentru ca gruparea ros-albastra sa revina in Ghencea.
23:18 Gabi Matei pare ca e cam epuizat, dar reuseste totusi o interventie excelenta in fata lui Jorgensen 23:08 E, uite ca Reghe nu l-a ascultat pe Gigi :) Chipciu i-a luat locul lui Prepelita si Nikolici a intrat in locul lui Rocha.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni. ... Gigi Becali a fost puternic marcat de tragedia aviatica, in care studenta Aura Ion si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata si alte 5 persoane au fost ranite.
S-a detonat si Gigi Becali. ... In dupa-amiaza zilei de joi, pe o televiziune de stiri, in direct, Gigi Becali i s-a adresat lui Gelu Visan, membru marcant al Partidului Miscarea Populara, atentionandu-l ca i-a dat o suma de bani, necesara pentru casa acestuia.
Nicolae Dica l-a anuntat pe Gigi Becali ca vrea sa demisioneze. ... I-a anuntat pe cei din club ca vrea sa demisioneze, a discutat cu Mihai Stoica, iar deznodamantul a fost decis cu Gigi Becali.
Gigi Becali nu poate pleca deocamdata la Bruxelles pentru ca are interdictie sa paraseasca tara, in dosarul in care care e acuzat de lipsire de libertate.
Gigi Becali crede ca Johannis este mult prea prezent pe ecranele televizoarele, dar in acelasi timp ii da credit lui Lucian Croitoru pentru a fi un bun prim-ministru. ... Aceasta este parerea lui Gigi Becali, candidat la presedintia Romaniei, despre disputa legata de desemnarea premierului Romaniei.
Ce sanse credeti ca are Gigi Becali sa obtina un mandat de parlamentar, in viitoarea legislatura? In total, 55% dintre repondenti considera ca Gigi Becali are sanse mari sa castige mandatul de parlamentar, opinie motivata astfel :
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Becali a facut scandal in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si a parasit sala Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca "Dosarul Terenurilor MApN".
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, apreciaza comportamentul lui Gigi Becali fata de Basescu si Tariceanu drept interesat, acuzandu-l pe Becali ca a inlocuit cu laude obisnuitele duritati verbale la adresa premierului pentru ca ar incerca sa obtina foloase materiale.
Becali, atac la Tariceanu:
GEST INCREDIBIL facut de Gigi Becali pe Muntele Athos! Calugarii au inlemnit cand l-au vazut asa Gigi Becali a epatat pana si la Muntele Athos.
Finul lui Gigi Becali, ucis de tren, in Pipera A depasit coloana oprita la bariera Finul lui Becali a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, transmite Realitatea.net.
Presedintele PNG, George Becali, s-a autointitulat vineri "Principele", dupa titlul cartii lui Niccolo Machiaveli, si, in aceasta calitate, l-a desemnat pe politologul Dan Pavel presedinte executiv al PNG.
Becali a aparut duminica la adunarea partidului sau, PNG, coborand din luxosul sau Maybach. ... Sus-numitul Becali, multimiliardar, developper imobiliar, e unde nu te astepti. ... Becali are doua motorase de imagine. ... Guraliv, temperamental, spontan, cu replica prompta, direct, Becali este o copie in mic a lui Basescu si Vadim Tudor.
Gigi Becali - un handicapat, EBa se face de ras (Autor : ... De ce v-ati asociat imaginea cu Gigi Becali? ... Lui Gigi i se facuse o mare nedreptate atunci, cu valiza cu bani. ... Ma uit, ii zic consilierului ca parca e Gigi.
google-analytics.com