Gigi Becali, candidat PRM la alegerile europarlamentare, spune ca are o parere buna despre Elena Basescu. Finantatorul echipei de fotbal "Steaua" o caracterizeaza pe mezina familiei prezidentiale drept o fata draguta, care "ar aparea frumos in Parlamentul European".
"Eu am o parere buna despre Elena Basescu. E o fata draguta, furmoasa, care am inteles ca a facut studiile prin America, care ar aparea frumos in Parlamentul European. Ce, altii sunt mai destepti? Nu e chiar pustoaica, are 29-30 de ani. Sa zica toti din Parlamentul European: Uite o romanca frumoasa europarlamentar. Decat sa nu faca nimic si sa nu arate frumos, mai bine asa", a afirmat Gigi Becali, la Craiova.
Pe de alta parte, Becali a afirmat ca nu si-ar indruma fetele catre o cariera politica, deoarece acest domeniu este pentru barbati.
"Parerea mea e ca politica e pentru barbati. Asta e opinia mea si parerea mea. Dar asta e politica care se face in toata lumea. Pana la urma ne obliga sa avem echipe de femei de fotal si sa jucam cu trei femei intr-o echipa de fotbal ca sa fie corect politic", a mai spus Gigi Becali.