Cautare

911 de rezultate pentru "gigi becali" (5.92 secunde)
Becali arunca BOMBA: ... Gigi Becali a anuntat ca e gata sa intre chiar el pe teren la jocul din Olanda. ... Ma bag atacant!", a spus Gigi la gsptv.
Gigi Becali a fost oprit de politisti, ieri noapte, pe aeropotul Henri Coanda, si a fost dus la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ), fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, informeaza sursele de presa.
Partidul Noua Generatie, condus de sponsorul echipei de fotbal Steaua si bun amic al presedintelui Basescu, Gigi Becali, a depasit pentru prima data UDMR in preferintele alegatorilor, situandu-se deasupra formatiunii etnicilor maghiari intr-un sondaj de opinie realizat de IMAS.
Ultimul sondaj INSOMAR confirma increderea crescanda a romanilor in Gigi Becali. ... ßeful Partidului Noua Generatie, Gigi Becali, se bucura de increderea a 33 la suta dintre romani, fiind urmat de premierul Tariceanu cu 30 la suta.
Topul politicienilor frumosi este deschis de Cristian Boureanu, urmat de Calin Popescu-Tariceanu, Elena Udrea si Gigi Becali. Traian Basescu s-ar situa pe primul loc in optiunile electoratului roman, daca luna viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale anticipate, urmat de Gigi Becali.
"Boc, Udrea si Anastase ar putea distruge imaginea viitoarei Miscari Populare" Miscarea Populara reprezinta o strategie politica de camuflare a portocaliului si care, doar prin cooptarea lui Victor Ciorbea, Gigi Becali sau Dan Diaconescu, castiga la redistribuire 4 sau 5 procente in plus, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Conform intelegerii dintre cele doua parti, Steaua isi va disputa meciurile in Ghencea, in vreme ce partidele importante vor fi sustinute pe Arena Nationala, ultima conditie fiind dorinta lui Gigi Becali. ... Avem o datorie, dar nu e atat de mare cat spun ei", a declarat Gigi Becali.
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Cele 4 dorinte ale lui Becali! Mihai Stoica a citit randurile emotionante scrise de Gigi:
Exista sanse ca Gigi sa scape de puscarie? Un avocat din Ploiesti sustine ca stie cum poate fi eliberat patronul Stelei Bogdan Paun, un avocat ploiestean, sustine ca trimiterea lui Gigi Becali in penitenciar a fost abuziva si nedreapta.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat situatia de la FCSB, unde Gigi Becali a criticat dur echipa, desi nu a pierdut niciunul dintre ultimele noua meciuri jucate.
Doar la numarul afiselor a fost depasit de Gigi Becali, in rest bate recordul in toate. Dupa el, la mare distanta, se claseaza - in ordine - Adrian Nastase, Corneliu Vadim Tudor, Marko Bela, Gheorghe Ciuhandu si Gigi Becali.
Gigi Becali si-a exprimat regretul ca Marius Sumudica nu a venit la FCSB in vara si a transmis ca este convins ca ar fi castigat campionatul daca antrenorul semna contractul.
Oamenii lui Gigi Becali ii vor avea "vecini" la acest ospat pe fotbalistii de la Real Madrid, Olympique Lyon si Di-namo Kiev, nume care, prin prisma palmareselor, te fac pur si simplu sa te infiori.
Dupa meciul de pe Arena Nationala, Gigi Becali a facut acuzatii grave: ... De asemenea, Gigi Becali sustine ca jucatorii lui FC Voluntari vor primi cate 1.500 de euro si din partea Primariei din localitate, care e condusa de Florentin Pandele, finul patronului FCSB-ului.
Sortii nu au mai fost asa darnici cu Gigi Becali, ca la ultimele doua editii, dar patronul gruparii din Ghencea nu dispera, fiind convins ca nimic nu se poate intampla rau cu doua zile inainte de 15 august, cand se va sarbatori Adormirea Maicii Domnului.
Gigi Becali (64 de ani), fiantatorul FCSB-ului, a anuntat ca Ilie Poenaru se afla pe lista sa. ... Poenaru a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport si a vorbit despre declaratiile lui Gigi Becali.
Dupa ce a rezolvat transferul lui Deian Sorescu, Gigi Becali s-ar fi reorientat catre unul dintre favoritii sai din Superliga, pentru care ar fi dispus sa plateasca nu mai putin de doua milioane de euro.
Gigi Becali le raspunde fanilor revoltati dupa dplecarea lui Edi Iordanescu de la FCSB: ... Antrenorul a intrat in conflict cu patronul echipei, Gigi Becali, si a decis sa rupa contractul.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
google-analytics.com