Cautare

911 de rezultate pentru "gigi becali" (3.32 secunde)
Romanii asteapta ca Basescu sa-l gratieze pe Becali Justitia din Romania este corupta pana in maduva oaselor, Gigi Becali este un om bun si nevinovat, iar presedintele Traian Basescu ar trebui sa-l gratieze pe latifundiarul din Pipera, sunt concluziile unui sondaj IRES, pe care sociologul clujean Vasile Dancu pe posteaza pe blog.
Baiat giugiuc, Gigi va trimite sugiuc (Gandul) "Dupa zile intregi de Gigi-Giugiuleala nationala, parlamentarii au anuntat azi, cu durere in suflet, ca fostul lor coleg nu mai face parte dintre ei. ... "Nu imi face nicio placere sa fiu de acord cu ridicarea mandatului domnului George Becali".
Oficial, Gigi Becali s-a facut de rasul natiunii. ... de rahat, mai nea Gigi.
Becali catre Mitrea:
"Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali. ... "Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine?", a intrebat Dragomir.
Gigi a ales deja INLOCUITORULpentru Ilie Stan, insa va ramane cu ochii in soare!
Unul dintre cei patru "refuzati" (asa cum Becali i-a numit inaintea jocului pe fostii stelisti ai clujenilor) cu care "U" a inceput meciul, Pacurar putea deschide scorul, dar n-a stiut sa-l imite pe Ola John, cand Tatarusanu era iesit.
Intrarea presedintelui Partidului Noua Generatie in randurile Partidului Popular Crestin Democrat (PNTCD) a ramas, pentru "Razboinicul Luminii", Gigi Becali, un vis frumos de glorie.
Gigi Becali a castigat 1,5 milioane de euro intr-o seara In doar cateva ore, finantatorul Stelei a reusit o performanta la care nu se astepta nici macar el.
Patronul Stelei, Gigi Becali (56 de ani), a fost eliberat din puscarie. ... Becali a stat in spatele gratiilor din 20 mai 2013.
Abia spre capatul satului, acolo unde traiesc neamurile din familia Opris, trei gospodine discutau, la poarta unei case, despre Gigi Becali care aparuse, seara trecuta, la o emisiune OTV. "Nu am vazut altii care sa dea bani ca Gigi Becali.
Reactia presei internationale DUPA CONDAMNAREA LUI GIGI BECALI Vestea condamnarii lui Gigi Becali a starnit atentia jurnalistilor din intreaga lume. ... "George Becali, deputat roman si proprietar al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost timis la inchisoare pentru trei ani pentru abuz de putere.
Gigi Becali a cerut eliberarea din inchisoare! ... Gigi Becali solicita din nou eliberarea din inchisoare. ... Becali implineste marti 55 de ani si ar vrea sa fie eliberat 24 de ore pentru a-si petrece acest timp acasa, alaturi de familia lui.
Desi nu apucase sa verifice inca sa verifice in amanuntime activitatea PNG Constanta, Corneliu Ciontu a declarat ca, din cate stie si este convins si presedintele partidului, Gigi Becali, organizatia de la malul marii este una dintre cele mai bune, care isi ia in serios "temele", organizand saptamanal, spre deosebire de alte filiale de exemplu, intalniri cu presa.
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
Libertate pentru George Becali! ... Sorin Avram) Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca in perioada imediat urmatoare se va stabili daca deputatul George Becali va ramane in partid, supunandu-se "unor rigori" ale liberalilor, sau daca se va intoarce in PNG.
Becali vrea sa intre intr-o alianta de dreapta cu PDL, UNPR, PP.
Cum s-a aparat Gigi Hadid in momentul in care a fost atacata de un fan:
Comportamentul lui Gigi te va induiosa! ... Aproape saptamanal, Gigi Becali, seful Stelei, solicita schimbarea regimului sau de detentie din Penitenciarul Jilava, invocand tot felul de motive pentru a obtine o farama de libertate.
Fara indoiala, Gigi Becali este unul dintre personajele cele mai pitoresti din fotbalul romanesc. ... Ambitia lui Becali este de a se compara cu Silvio Berlusconi, fara sa-si dea seama ca poate aduce Steaua mai aproape de Inter decat de Milan.
google-analytics.com