Gandul: Dumitru Dragomir: "Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani"

Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali. Seful Ligii vorbea despre alegerile pentru presedintia LPF cand a afirmat ca este convins ca patronul Stelei ii va oferi votul lui.
"Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine?", a intrebat Dragomir. "Eu cred ca va vota in persoana la urmatoarea Adunare Generala. Eu cred ca va fi eliberat in doua saptamani", a adaugat acesta.
Gigi Becali este inchis la Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedeapsa de trei ani in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN). Alaturi de el, au primit pedepse de cate doi ani de inchisoare cu executare fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina. Cei trei au fost incarcerati in 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar in 10 iunie au fost transferati la Penitenciarul Jilava, precizeaza MEDIAFAX.
Becali mai are doua condamnari definitive, dispuse anul acesta tot de instanta suprema, respectiv una de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii celor care i-au furat limuzina, si una de trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza", pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
In 27 iunie, Tribunalul Bucuresti a decis, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare, finantatorul Stelei avand astfel o condamnare de trei ani si jumatate de detentie.