Sport.ro informeaza : Gigi a ales deja INLOCUITORULpentru Ilie Stan, insa va ramane cu ochii in soare! De ce e Becali REFUZAT

Zilele lui Ilie Stan la Steaua sunt numarate, iar Gigi Becali vrea sa il pastreze pe Edi Iordanescu ca principal cel putin pana in vara, insa apropiatii secundului au marturisit ca Edi nu are de gand sa accepte o astfel de propunere si va pleca de la Steaua odata cu Ilie Stan, scrie ProSport.
Gigi Becali vrea sa-l pastreze pe Iordanescu junior la echipa in primul rand pentru o implicare mai mare din partea tatalui acestuia, Anghel. Mai mult, Becali este incantat de modul in care Edi si-a facut treaba pana acum si vede in acesta un antrenor de perspectiva.
"O sa fie precum Guardiola la Barcelona. La Steaua ne crestem singuri antrenorii, nu mai am nevoie de straini care sa vina doar pentru bani", le-a marturisit Becali celor din anturajul sau. Cu toate acestea, planurile lui Becali au putine sanse sa se concretizeze, din moment ce Edi a precizat de mai multe ori ca a venit la Steaua in calitate de antrenor secund al lui Ilie Stan si ca tot asa va pleca. Mai mult, el le-a marturisit apropiatilor ca nu este incantat de o colaborare cu Gigi Becali din pricina compromisurilor pe care ar fi nevoit sa le faca pentru a-i face acestuia pe plac.