Cautare

911 de rezultate pentru "gigi becali" (3.09 secunde)
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV.
La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol.
Gigi Becali nu va putea participa la ceremonia de investire in functia de europarlamentar de la Bruxelles, dupa ce judecatorii au decis ca acesta nu poate parasi Bucuresti si judetul Ilfov.
Cum arata viata la Rahova pentru Gigi Becali Patronul Stelei isi va petrece cel putin 2 ani intr-o celula de 26 de metri patrati cu 6 paturi suprapuse Gigi Becali a ajuns ieri dimineata la Penitenciarul Rahova, acolo unde a inceput sa-si ispaseasca sentinta.
Gigi Becali, interviu CUTREMURATOR din spatele gratiilor: ... Jurnalul National Gigi Becali a acordat primul interviu din inchisoare. ... deaca taci la infinit esti complice la ce se intampla in tara ta", a spus Becali la Romania TV. ... Ce sa fac?", a continuat Gigi Becali.
Gigi Becali nu a fost la slujba oficiata duminica, la Rahova Gigi Becali nu a mers la slujba de liturghie oficiata de Prasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, la capela Penitenciarului Rahova, in prima duminica de cand se afla dupa gratii.
Gigi Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos la inchisoarea Rahova Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului.
Atacantul a ajuns la echipa finantata de Gigi Becali in schimbul a 1.7 milioane de euro. Pe langa David Miculescu, Gigi Becali a transferat inca un atacant.
Gigi Becali intra in cursa pentru prezidentiale. ... Gigi Becali apreciaza ca are mari sanse sa intre in turul doi daca Traian Basescu nu va candida. ... Cred ca pot bate PNL-ul, adica pe Crin Antonescu", a declarat Gigi Becali.
Alianta Becali-Vadim, o petarda aruncata in capul lui Dan Diaconescu Decizia PDL de a expedia Miscarea Populara la bunul plac al liderilor din teritoriu a lasat multe formatiuni mici fara sustinerea masinariei de partid de care aveau nevoie.
Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si Sf. Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
Gigi Becali, pomenit in sluba de duminica a bisericii pe care a construit-o in Pipera Numele lui Gigi Becali a rasunat astazi in biserica din Pipera. ... A fost de altfel dorinta exprimata de Gigi Becali inaintea incarcerarii sale, ca apropiatii sa mearga la biserica in aceasta zi.
Gigi Becali stie EXACT ziua in care va iesi din puscarie!
Cearta pe bani intre Dan Diaconescu si Gigi Becali. ... Omul e nebun Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie.
Veste uriasa pentru Gigi Becali! ... "O sa fie invoit cateva zile" Gigi Becali se pregateste din nou sa iasa din inchisoare. Mama lui Gigi Becali il asteapta pe fiul ei acasa in luna august pentru cateva zile. ... mai ai rabdare?", a spus mama lui Gigi Becali, pentru Romania TV.
Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, s-a dezlantuit, la Galati, la conferinta de presa sustinuta ieri la sediul partidului. Dupa ce si-a exprimat bucuria ca in orasul de la Dunare are o organizatie bine inchegata, declaratiile lui Becali, recunoscute pentru valurile de hohote de care sint precedate, au inceput sa curga.
Din temnita, Gigi A SALVAT vietile a doi copii din Roman! Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali.
Gigi Becali: ... Vadim si Gigi Becali au reinceput schimbul de amabilitati, ca intre europarlamentari alesi pe aceeasi lista. Vadim zice ca Gigi e handicapat, iar Gigi ca Vadim nu e sanatos la cap.
Steaua e campioana, Gigi e la puscarie! ... Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Gigi Becali are probleme in afaceri.
google-analytics.com