Libertatea: Comportamentul lui Gigi te va induiosa! Afla ce face dupa gratii!

Aproape saptamanal, Gigi Becali, seful Stelei, solicita schimbarea regimului sau de detentie din Penitenciarul Jilava, invocand tot felul de motive pentru a obtine o farama de libertate. Insa conducerea inchisorii refuza sistematic cererile latifundiarului, ultima data interzicandu-i eliberarea temporara pentru a participa la funeraliile matusii sale Everdichia.
Cum Gigi are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate, din care a facut doar doua luni, fostii colaboratori se tem pentru psihicul bosului. O marturie a unuia dintre fostii sai apropiati dezvaluie suferinta pe care o traieste Gigi la mititica. Si care s-ar putea accentua acum. Catalin Zmarandescu le-a povestit unor prieteni ca l-a vazut pe fostul sau patron plangand in hohote!
In 2009, Becali a stat o luna in arest, in dosarul sechestrarii hotilor de masini, iar alaturi de el s-au aflat si garzile sale de corp de atunci. "Facea crize de nervi. L-am vazut plangand! El se lauda, dupa ce-a iesit din arest, ca nu a fost chiar asa rau. Eu l-am vazut insa plangand! Si cred ca plange si acum!", a fost auzit spunand "Zmara". Dupa incarcerarea lui Gigi, actualul luptator MMA declarase cu subinteles: "Ma tem sa nu faca vreo prostie in inchisoare!".
Vrea sa devina licentiat in Drept
In speranta ca va reusi sa-si reduca pedeapsa, Gigi vrea sa devina licentiat in Drept, facultate de care s-a apucat in 2005 si pe care a abandonat-o dupa doi ani. "Poate sa studieze de la distanta, se poate prezenta si la examen daca i se va permite", a spus avocatul Bogdan Barbuceanu la Sport.ro.