Cautare

3764 de rezultate pentru "gheorghe" (4.01 secunde)
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
La polul opus, Mugurel Mitrana, primarul actual al comunei 23 August si proaspat "intrat" in PD, ar obtine 97% din preferintele locuitorilor, in timp ce primari precum Zamfir Iorgus, din Mangalia (PD) sau Gheorghe Hansa din Cernavoda (PNL), ar obtine procente confortabile, de 64% si, respectiv 62%.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Explicatia "performantelor” incredibile ale lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in domeniul jafului sistematic practicat cu sarguinta asupra patrimoniului Administratiei Portuare se afla in legaturile stranse de tip mafiot pe care seful APC-ului le intretine cu diverse structuri politico-administrative de la cel mai inalt nivel local si central.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
Aici, PSD a pierdut majoritatea in Consiliul Judetean, dupa ce un consilier PUR, Gheorghe Pop, si un altul de la PSD, Viorel Marginean, au semnat, alaturi de consilierii PNL si PD, o lista pentru convocarea unei sedinte a Consiliului Judetean in care vor fi discutate proiecte ale Aliantei.
Al doilea colegiu, cu 75.539 persoane, are in componenta Slobozia, Saveni, Suditi, Marculesti, Cosambesti, Bucu, Ograda, Gheorghe Lazar, Scanteia si Valea Coirii.
Senatorul PRM de Cluj, Gheorghe Funar, a anuntat ca a depus o plangere penala impotriva premierului Calin Popescu-Tariceanu si a altor trei membri ai Guvernului.
Primarul din Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, se declara multumit dupa un an de mandat, pentru ca a reusit sa realizeze mai multe proiecte. ... Printre primarii care au reusit sa realizeze o parte dintre proiectele sale, se numara si Gheorghe Popescu, primarul din Fantanele.
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Schimbarea ii va viza pe vicepremierul George Copos si ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, pentru ca se pare ca cei doi au nemultumit anumite interese prin actiuni mai mult sau mai putin recente.
Remanierea bate la usa, iar asa cum arata "Replica” de Constanta in numarul de ieri, unul dintre ministrii intrati in vizorul schimbarii este ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Senatorul Gheorghe David a demisionat din PDL si va activa in grupul PSD Senatorul Gheorghe David, care detine functia de secretar in Biroul Permanent al Senatului, si-a anuntat marti demisia din PDL si afilierea la grupul parlamentar al PSD din Senat.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
"Bai Gheorghe, sa ma suni cind ajungi ", "da ... ... La grupul sanitar, Gheorghe Bojoga, un batrinel de vreo 65 ani din Dersca, iesit pentru prima data din tara, nu se mai termina de minunat. ... Gheorghe Bojoga are insa cu totul alte preocupari.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
Prezent la Galati, vicepresedintele PSD Dan Nica a precizat ca cere demiterea ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, motivul reprezentandu-l haosul general provocat de greva angajatilor CFR "Gheorghe Dobre trebuie demis de catre premierul Tariceanu pentru incapacitatea de a rezolva haosul provocat in Romania de greva ceferistilor si pentru faptul ca a dezinformat atit publicul, cit si pe premierul Tariceanu”, a declarat seful Departamentului Transporturi si Comunicatii al PSD, deputatul Dan Nica.
Proiectul de lege privind sporul de vechime, respins In aceeasi situatie se afla si primarul orasului Cernavoda, Gheorghe Hansa, care a subliniat ca pana nu de mult primarii nu aveau drept nici la concediu de odihna.
Democratii resping un proiect de lege al unui coleg ministru, Gheorghe Barbu, care a initiat un sistem de reducere a alocatiilor pentru mame. ... Biroul Permanent National al PD a decis ieri respingerea proiectului legislativ privind indemnizatiile pentru mame, initiat de ministrul Muncii, democratul Gheorghe Barbu.
google-analytics.com