Cautare

3764 de rezultate pentru "gheorghe" (3.46 secunde)
Gheorghe Daici si Ionel Papala, sef si executant in cadrul Serviciului Disciplina in constructii din Primaria Craiova, judecati pentru fals, uz de fals si abuz in serviciu si suspendati din functie conform legii, au fost trimisi inapoi la salariul bugetar de Tribunalul Dolj.
Astfel, dupa retragerea lui Gheorghe Albu de la sefia DADR, conducerea institutiei a fost din nou preluata, interimar, de Iancu Sapera.
Liberalul Gheorghe Dragomir (foto) s-a aratat convins de faptul ca imprumutul pe care actualul Guvern urmeaza sa-l contracteze de la Fondul Monetar International va face viata foarte grea romanilor.
Cu ocazia Zilei Politiei, comisarul-sef Gheorghe Bica si-a anuntat ieri oficial pensionarea.
Catalin Gheorghe (vicepresedinte), Vasile Sarbu (vicepresedinte), Iulian Dorvos (vicepresedinte), Dumitru Cristea (secretar), Niculina Dumitru (membru), Amirol Seitanet (membru), Dumitru Udriste (membru), Ion Bobocea (membru), Gheorghe Ilie (membru), Florin Udriste (membru) si Vasile Udriste (presedinte TNL Amzacea).
De asemenea, sustinuti de PD-L mai sunt Gheorghe Balaban - Inspectoratul de Concurenta si Mihai Cloceanu - Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR), Mihai Panaitescu - Oficiului Judetean de Consultanta Agricola, Ioan Toma - Directia de Telecomunicatii, Viorel Popescu - Centrul Roman pentru Comert Exterior, Ianca Vasile - Directia Regionala de Metrologie Legala, Gheorghe Busu - Directia Generala de Statistica a Judetului, Gheorghe Sutu - Oficiul de Mobilizare a Economiei si Pregatirea Teritoriului pentru Aparare.
Potrivit documentului, actualul sef al serviciului, contestat si chiar demis la un moment dat, isi pierde "de drept" mandatul la 90 de zile de la intrarea in vigoare a regulamentului.Directorul Serviciului Administratia Pietelor si Targurilor Craiova, Gheorghe Calinoiu, ar putea fi bagat din nou in corzi daca noul regulament de organizare si functionare intocmit de primarie va fi aprobat de consiliul local.
Datorita inspectiilor stricte efectuate in ultimii ani de catre inspectorii Serviciului PSC (Port State Control-controlul navelor sub pavilion strain) la bordul navelor straine care intra in porturile autohtone, calitatea acestor nave sub pavilion strain ce fac escala in porturile romanesti a crescut semnificativ, a declarat pentru "Replica" Gheorghe Stroe, seful Serviciului PSC din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR).
Deputatul PNL de Constanta Gheorghe Dragomir (foto) sustine ca schimbarea din functie a sefilor de servicii deconcentrate reprezinta un abuz comis de PSD si PD-L, indiferent ca pentru posturile in cauza urmeaza sau deja au fost organizate concursuri.
Potrivit primarului din comuna Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni (foto), de la 1 iunie a. ... 000 lei, ca urmare a amenajarii platformelor de colectare a deseurilor", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Gheorghe Grameni.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, sugereaza ca atacurile liderilor PSD la adresa ministrilor democrat-liberali fac parte din campania electorala, mentionand ca el are alte prioritati, precum respectarea parametrilor fixati prin acordul cu FMI. Intrebat cum comenteaza atacurile liderilor PSD la adresa democrat-liberalilor, Gheorghe Pogea a raspuns:
Daca Dan Ilie Morega a ramas ca interimar in fruntea organizatiei judetene, doi dintre vicepresedintii PNL Gorj, Radu Angheloiu, respectiv Gheorghe Orzan, si-au pierdut functiile politice.
Conducerea PNL considera ca "explicatiile confuze ale ministrului Gheorghe Pogea confirma, inca o data, ca cererea PNL ca acesta sa fie demis sau sa isi dea demisia de urgenta este fundamentata".
Sub titlul "Onor Impostorului Suprem", Constantin Gheorghe publica pe blog un articol plecand de la scenele de cosmar petrecute la CC, dupa validarea noului mandat de presedinte. Constantin Gheorghe remarca faptul ca revolutia nu s-a facut pentru reincarnarea lui Ceausescu in Basescu, un securisto-comunist.
Gheorghe Marcu: "Nu am purtat nicio discutie cu Miron Mitrea" Senatorul PSD, Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene Botosani nu a infirmat, dar nici confirmat intentia de a-l sustine pe fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea.
Viitorul asistentei sociale din judetul Gorj ar putea fi sumbru, in opinia lui Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal din Targu Jiu. ... Este pacat, dupa o munca de ani de zile, dupa realizari, sa punem la pamant tot ce am realizat", a declarat Gheorghe Milosteanu.
Bloggerii politici Constantin Gheorghe si Roxana Iordache acorda interes competitiei interne din PSD. Constantin Gheorghe, un incisiv blogger politic, publica un text intitulat '"Corabia nebunilor" se intoarce', pe care il puteti citi in continuare.
Printre cei prezenti la manifestarile de la Iasi se numara vicepresedintele PD-L si presedinte al CJ Suceava - Gheorghe Flutur, primarul Chisinaului - Dorin Chirtoaca, primarul Iasiului -Gheorghe Nichita, presedintele Consiliului Judetean - Constantin Simirad, prefectul judetului Iasi - Dragomir Tomaseschi.
Primarul Aradului, Gheorghe Falca, va fi sustinut pentru functia de prim-vicepresedinte la nivel national al PD-L, a anuntat, miercuri seara, presedintele PD-L Timis, Constantin Ostaficiuc.Anuntul a fost facut la Palatul Culturii din Arad, in prezenta presedintelui PD-L, Emil Boc, si a peste 500 de membri ai organizatiei judetene Arad a partidului.
Din tabara acestora fac parte nume ca Elena Udrea, Cristian Preda, Sever Voinescu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Gheorghe Falca, toti apropiati si promovati mai mult sau mai putin de presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com