Cautare

21316 de rezultate pentru "gazeta de nord vest bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (4.70 secunde)
Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest a lansat ieri la Oradea doua scheme de finantare in cadrul Programului Operational Regional.
Temperatura maxima va fi de 17-18 grade. ... Temperatura maxima va fi de 12-13 grade, iar cea minima de 2-4 grade. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Daca acest lucru nu mai reprezenta o noutate si avea drept motiv si faptul ca zeci de mii de cetateni cu drept de vot din judet se afla la munca in strainatate, interesant de observat este ca in turul II mai bine de 10% dintre satmarenii care s-au prezentat la urne in primul tur au preferat sa stea in fata televizorului sau sa faca altceva.
Pretedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la deschiderea oficiala a Targului Bursier, ca, "poate" imediat dupa alegeri, Fondul Proprietatea va intra pe piata de capital. "Am speranta ca in perioada urmatoare Fondul Proprietatea va fi listat pe bursa. Este una din atteptarile pietei de capital.
Numarul tranzactiilor de pe piata de capital a crescut anul trecut cu aproximativ 50% fata de 2003, in timp ce capitalizarea bursiera a societatilor listate a avansat cu peste 150%, se arata intr-un studiu realizat de societatea de investitii financiare Iebatrust.
Curtata de institutii financiare austriece, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si-ar putea incepe privatizarea prin vanzarea la bursa a unei participatii de 10-15% din actiuni. Potrivit ministrului de Finante, Ionut Popescu, aceasta operatiune va avea loc inaintea transferului pachetului majoritar catre un investitor strategic.
Bursa si-a revenit oarecum spectaculos in sedinta de ieri, dupa doua zile de scadere. Brokerii povestesc ca micii investitori au inceput sa realizeze faptul ca introducerea de la 1 aprilie a unui impozit pe castigurile de pe piata de capital nu este cu siguranta ceva de speriat.
Directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache, a decis ieri suspendarea de la tranzactionarea la bursa a actiunilor Rompetrol Rafinare, in contextul in care instanta judeca propunerea de arestare a presedintelui Rompetrol, Dinu Patriciu.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. Totusi, nimeni nu are curajul sa faca acest pas mai devreme de doi-trei ani, potrivit Mediafax.
Electrica a incheiat un singur contract de achizitie de energie electrica pe bursa de profil, dupa ce a depus opt oferte de cumparare pentru cantitatea necesara livrarilor din iulie catre consumatorii eligibili, potrivit datelor OPCOM, operatorul pietei.
Guvernul a publicat ieri proiectul de ordonanta de urgenta pentru accelerarea procedurii de acordare a despagubirilor aferente proprietatilor preluate in mod abuziv.
Bursa de la Bucuresti a continuat saptamâna aceasta evolutia indecisa, însa linistita si fara salturi spectaculoase. Desi întreaga bursa europeana a cunoscut luni o revenire, dupa corectia subita din ultimele zile ale saptamânii trecute, cotatiile de la Bursa din Bucuresti au cunoscut evolutii mai temperate.
Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni.
Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni.
Cel mult 15% din actiunile Complexului Energetic Craiova ar putea fi listate la Bursa de Valori Bucuresti, fata de propunerea initiala a reprezentantilor Complexului, de 20%.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Romania este prezenta cu sase regiuni, adica toata tara cu exceptia Bucuresti-Ilfov, in topul celor mai sarace 20 de zone din UE, potrivit unui comunicat prezentat joi de Eurostat, o noua confirmare a pozitiei Bulgariei si Romaniei ca cele mai sarace tari din Uniune.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". Initiativa face parte din proiectul "Atelierul de mestesuguri" care urmareste sa sprijine dezvoltarea mestesugurilor traditionale in mediul rural.
google-analytics.com