Cautare

21316 de rezultate pentru "gazeta de nord vest bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (4.62 secunde)
Intrucat alegerile din toamna inseamna vot uninominal, pentru cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru Parlamentul Romaniei este important sa vada exact cum va fi impartit judetul, pentru a sti care zona il avantajeaza mai mult si unde sa candideze.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. Compania "Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra" a deschis in mod oficial pe 10 iulie primele doua hoteluri de patru stele pe care le are in administrare:
Romania - Irlanda de Nord 2-0 Nationala Romaniei a invins Irlanda de Nord cu scorul de 2-0 (0-0), vineri seara pe National Arena din Bucuresti, in preliminariile EURO 2016 la fotbal, si a urcat pe primul loc in Grupa F.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Sunt asteptate ninsori slabe, iar in Bucuresti temperatura maxima va fi de 0 grade. ... Doar pe arii restranse vor fi precipitatii slabe in a doua parte a intervalului, iar in zonele joase de relief, local va mai fi ceata.
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta.
Analiza conditiilor sociale existente ii determina pe conducatorii Sindicatului Minier din Cariera Jilt - Nord sa considere ca munca sindicala desfasurata pana in anul 2007 in aceasta directie poate fi incadrata la parametri de eficienta normala.
Ministerul Transporturilor studiaza posibilitatea finantarii reabilitarii Garii de Nord Bucuresti prin accesarea fondurilor europene, concesionare, parteneriat public-privat sau credite externe, decizia depinzand de studiul de fezabilitate. "Exista in studiu patru variante referitoare la modul in care se sa faca reabilitarea Garii de Nord.
CFR Calatori nu va inchide ruta de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda pe termen scurt, pentru ca in ultimele luni traficul a crescut constant cu circa 6-8%.
Gara de Nord, reconstruita cu ajutorul Belgiei Belgia va sprijini modernizarea Garii de Nord din Bucuresti, in cadrul unui parteneriat public-public pentru dezvoltarea infrastructurii nationale.
CRISTIAN HOSTIUC) Anul 2016 a fost un an destul de bun, dar care a accentuat extremele economice: ... Principalele 10 zone economice din Romania, unde se desfasoara 70% din businessul national, au continuat sa creasca, in timp ce celelalte 32 de judete au pierdut teren in continuare.
Mercurul din termometre incepe sa creasca si se va ajunge la temperaturi de pana la 12 grade. ... Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii de fulguilei in primele ore ale zilei. Mai ales noaptea, va fi ceața, asociata cu depunere de chiciura.
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete. Doljul este afectat de faptul ca s-a produs mai putina energie, iar Ford a oprit asamblarea Transit Connect.
Oamenii de afaceri doljeni au participat recent la un schimb de experienta cu partenerii bulgari din orasul Vrata, în cadrul unui proiect finantat de UE, care urmareste cooperarea economica transfrontaliera.
google-analytics.com