Cautare

21316 de rezultate pentru "gazeta de nord vest bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (4.87 secunde)
Asa cum era de asteptat, sedinta de joi a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational Regional a fost una extrem de interesanta si mai ales tensionata.
Comitetul de Monitorizare pentru Programul Operational Regional s-a intrunit, saptamana trecuta, pentru a discuta despre repartizarea banilor UE, fiind aprobate criteriile de selectie a proiectelor finantate prin POR (Axa 2 - imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale si Axa 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale), aprobarea strategiei de asistenta tehnica si aprobarea alocarilor financiare pe Regiuni de Dezvoltare.
Asa cum era de asteptat, sedinta de joi a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational Regional a fost una extrem de interesanta si mai ales tensionata.
Specialistii pietei financiare au intocmit un ghid de investitii personale pentru cei care vor sa-si plaseze economiile cu succes ("Ghid de investitii personale" - de Eugen Voicu si Razvan Pasol). ... Pentru inceput, este absolut necesar ca fiecare investitor sa stie cateva notiuni cu titlul de "axiome".
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare.
De luni se strica vremea: frig, ploi si chiar zapada Vremea calda mai tine doar duminica, iar de luni ne pregatim de o toamna adevarata.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
ßapte din cele opt regiuni ale Romaniei se vor plasa printre ultimele 15 zone din UE din punct de vedere al nivelului produsului intern brut pe locuitor, nord-estul Romaniei fiind considerat cea mai saraca regiune din spatiul comunitar, sustin datele statistice al UE.
Astfel, temperaturile minime vor fi cuprinse intre -18 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 1-2 grade in Dealurile de Vest. ... Pe arii restranse va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura, in special in zonele joase de relief din estul, sud-estul si centrul teritoriului.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
Wall-Street.ro a realizat topul celor mai importante evenimente de business ale ultimelor 12 luni. Puteti citi in continuare evenimentul de pe locul 6: Bursa - Cel mai greu an de criza.
Erste Bank va pastra denumirea BCR si dupa trecerea celor trei ani specificati in contractul de privatizare, pentru ca banca este una dintre cele mai cunoscute din Romania, a declarat ieri la Bucuresti, presedintele bancii austriece, Andreas Treichl.
Majorarea dobanzii de referinta va atrage dupa sine, pe langa un nivel mai atragator al depozitelor bancare, si dobanzi avantajoase pentru titlurile cu venituri fixe, cum ar fi obligatiunile.
Prima saptamina din septembrie nu a adus aproape nimic spectaculos la bursa, piata a evoluat in linie dreapta daca e sa ne luam dupa indici, cu usoare cresteri.
Majoritatea societatilor oltene au înregistrat saptamâna trecuta corectii negative la Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea tranzactiilor cu actiuni a fost în scadere cu 6% fata de saptamâna trecuta.
Prin Terminalul de la Craiova al Bursei de Marfuri se tranzactioneaza bunuri, lucrari, din ce în ce mai multe servicii si combustibili. ... Companiile din Oltenia si autoritatile publice locale vând, respectiv cumpara aproape orice prin intermediul Bursei Române de Marfuri (BRM).
Prin Terminalul de la Craiova al Bursei de Marfuri se tranzactioneaza bunuri, lucrari, din ce în ce mai multe servicii si combustibili. ... Companiile din Oltenia si autoritatile publice locale vând, respectiv cumpara aproape orice prin intermediul Bursei Române de Marfuri (BRM).
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Prioritatile PDL pentru 2012 - revizuirea Constitutiei, adoptarea noii legi a sanatatii, asigurarea locurilor de munca Premierul Emil Boc a declarat luni ca prioritatile politice ale PDL sunt revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativ-teritoriala a tarii, asigurarea locurilor de munca si modernizarea statului, precum si reforma in domeniul sanatatii si adoptarea noii legi.
Taxa pentru intretinerea locurilor de veci urmeaza sa fie modificata incepand din 2007. Pana in acest an, craiovenii datoreaza Serviciului de Administrare a Cimitirelor sapte miliarde de lei, care reprezinta restanta la plata taxei.
google-analytics.com