Cautare

530 de rezultate pentru "gaz" (2.95 secunde)
Instalat de curand in fotoliul de director general al Distrigaz Sud, oficialul Gaz de France, Bernard Arnaud, si-a exprimat deja dorinta de a mentine abonamentul la gazele naturale.
In urma unei licitatii organizate anul trecut de Ministerul Economiei si Comertului, firma cu capital italian Concordia Cluj a concesionat reteaua de gaz a orasului. Italienii s-au angajat sa finanteze constructia retelei de gaz, investitia fiind estimata la 17 miliarde de lei.
Directorul general adjunct al Distrigaz Nord estimeaza cel putin o dublare a pretului unui metru cub de gaz pentru consumatorii din tara noastra, pina in 2007.
Romania nu are nici un fel de probleme in alimentarea cu gaze din Rusia, asigura la unison premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Economiei, Codrut seres, dupa reuniunea convocata de seful Guvernului cu autoritatile din domeniul energetic, ca urmare a crizei provocate de decizia Rusiei de a sista furnizarea de gaz metan catre Ucraina.
Montatorii de instalatii GPL din Craiova nu se plang de clienti si spun ca in Dolj foarte multi soferi si-au trecut masinile pe gaz.
E.ON Gaz Romania estimeaza ca pretul gazelor pentru populatie va urca cu 10% in ianuarie 2008 si cu 30% pentru intregul an, ca urmare a avansului pretului gazelor din import, a anuntat distribuitorul de gaze controlat de grupul german E.ON.
Compania Gaz de France a fost exclusa din consortiu in favoarea grupului german RWE, devenind ultima dintre victimele colaterale provocate de disputele politice dintre Franta ti Turcia.
In 2007, Norvegia a furnizat 18% din consumul nostru de gaz, Rusia 23% si Algeria aproximativ 10%", a declarat comisarul european in cadrul unei conferinte de presa cu ministrul norvegian de energie, Aslaug Haga.
Rezervele Romaniei insumeaza 74 de milioane de tone de petrol si 185 de miliarde de metri cubi de gaz, la o productie anuala in 2007 de 4,6 milioane de tone de petrol si 11,2 miliarde de metri cubi de gaz.
Compania rusa Gazprom si societatea ucraineana Naftogaz au semnat ieri, la Moscova, acordul pentru reluarea livrarilor de gaz rusesc catre Europa prin Ucraina, a anuntat televiziunea Vesti, care a transmis în direct ceremonia.
Livrarile de gaz rusesc prin Ucraina au fost reluate ieri-dimineata, în urma acordului semnat luni între Gazprom si Naftogaz. ... Primele ore au fost rezervate umplerii gazoductelor si egalizarii nivelului de gaz în conductele ruse si ucrainene, abia apoi putând fi reluat tranzitul.
Perimetrele neconcesionate de gaz din Marea Neagra au reintrat in atentia autoritatilor, acestea intentionand ca respectivele suprafete sa fie prospectate si exploatate de Romgaz.
Angajatii biroului urmeaza sa ofere cetatenilor Mangaliei detalii referitoare la distributia de gaze, vor primi cereri de la cei interesati privind bransarea la reteaua de alimentare cu gaz a orasului si vor asigura consultanta pentru solutii de incalzire individuala a locuintelor pe baza de gaz metan.
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
Faptul ca au acelasi obiectiv, respectiv ocuparea locului trei la finalul stagiunii, este un motiv suficient pentru ca formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina sa se "dusmaneasca" ... gazarilor inca din perioada cand echipa se numea Gaz Metan CFR Craiova, in sezonul 2010-2011 castigand ambele meciuri:
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
Al treilea joc al disputei din play-off-ul Diviziei A de baschet masculin dintre Energia si Gaz Metan a fost controlat in totalitate de gorjeni. ... Si mingile pierdute, 9-Energia si 17-Gaz Metan, au contat foarte mult in economia partidei.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. ... transformarea Gaz Metan intr-o echipa de top!
Ministrul energiei ne promite gaz ieftin din Azerbaijan. Dar, singura certitudine pana in acest moment este ca bulgarii cumpara gaz azer cu un pret mai mic de patru ori decat cel pe care-l luam noi de la rusi.
google-analytics.com