Cautare

89 de rezultate pentru "galaxia culorilor" (3.60 secunde)
Sa contemplam spuza stelelor de pe cerul unei nopti senine si sa ne minunam, impreuna cu filosoful Immanuel Kant, nu doar de splendoarea spectacolului, ci si de ordinea lui, de linistea si de precizia cu care miliardele de astre se misca pe orbitele lor.
Boc a mai precizat ca, in cazul in care motiunea sa va fi castigatoare la Conventia Nationala din 25 iunie, numele si sigla Partidului Democrat vor ramane aceleasi, singura modificare urmand sa se produca in privinta culorilor, intrucat alaturi de albastru va aparea si portocaliul, aceasta fiind cromatica folosita de PPE.
Ele zboara prea repede pentru a fi vazute cu ochiul liber, dar pot fi urmarite pe video, daca examinezi cadrele la viteza redusa. Pe clipurile incarcate pe site-ul canalului de stiri, a fost marit contrastul culorilor, pentru a usura examinarea obiectelor.
Contrastul culorilor, culturilor si gusturilor fac din Mauritiuis un loc memorabil pentru o vacanta tropicala de lux. Republica Mauritius este o tara insulara africana aflata la aproximativ 900 km est de Madagascar, in sud-vestul Oceanului Indian.
De asemenea, Voronin spune ca agenti de securitate straini au vrut sa organizeze la Chisinau o Revolutie a Culorilor, dupa acelasi scenariu ca la Belgrad, Tbilisi, Biskek sau Kiev.
Noul regulament scoate obligativitatea celor sase culori si da liber la orice culoare, dar specifica faptul ca "culorile recomandate pentru tencuiala decorativa sau vopsirii pentru constructii sunt cele pastelate, cu parametrii de culoare minima 230 in codul RGB - sistemul general utilizat pentru definirea culorilor (Red - rosu, Green - verde, Blue - albastru)".
Vorbesc de la sine frica de cetatean, schimbarea culorilor si a numelor sub care candideaza si fuga generalizata de responsabilitatea guvernarii dezastruoase a ultimilor ani", considera Corina Cretu.
Radu Cristescu) Cred ca si cei mai mari pictori ai lumii se uita cu invidie catre maestrii culorilor din PDL.
cele trei culori impartite in mod egal reprezinta principiul egalitatii, orientarea culorilor in sus semnifica verticalitatea, cifra trei este numarul perfect, pe langa tara noastra mai existand alte trei tari europene traditionale cu steagul tripartit in mod egal si vertical:
Pe locul doi in topul culorilor preferate este albastrul (16,2%), iar pe locul trei se afla rosul (14,1%).
La acestea se adauga cheltuielile legate de amenajarea unui loc de joaca, a salilor de cursuri si de mese, achizitionarea mobilierului, jucariilor, caietelor speciale, culorilor, plastilinei si angajarea personalului de specialitate.
Acestea presupun printre altele scoaterea culorii rosii de la ochi, mutarea imaginii mai la stanga sau mai la dreapta, estomparea culorilor/umbrelor, stergerea anumitor obiecte din cadru (cosuri de gunoi, burlane).
Desi ambii artisti sunt abia in primul an de facultate, ei se bucura de aprecierea unanima a profesorilor, care afirma ca cei doi si-au insusit extraordinar de bine tehnica icoanei, atat in privinta culorilor, cat si a sensibilitatii necesare executarii acesteia.
Procesul va fi ingreunat in special din cauza ca imaginile trebuie tiparite in cele patru culori de baza, care se adauga culorilor pachetului, fiind necesari cilindri tipografici suplimentari si, implicit, extinderea spatiului in tipografie.
In cadrul unei conferinte de presa, Liliana Turoiu Udrea, presedintele Asociatiei de Moda si Design din Romania a declarat ca editia de anul acesta, respectiv a VI-a a "Best Fashion Brands" editie organizata in cadrul Targului TINIMTEX este cea mai reusita, datorita culorilor si formelor indraznete ale tesaturilor cat si participarea unor branduri cu renume in fashion.
Noua inaugurare DEICHMANN din Capitala, mult asteptata de catre tine, va sta sub semnul culorilor tari, indraznete, specifice sezonului de toamna- iarna si modelelor provocatoare cu care va propunem sa intampinati lunile de iarna.
Colectiile brandului, definite ca urbane si futuriste datorita alegerilor contrastante si a tratamentelor aplicate, vorbesc, de fiecare data, despre preferintele designerului pentru punerea in opoziție atat a liniilor, cat si a culorilor.
Dupa actiunea Armatei, relatia dintre sefii Stelei si cei ai MAPN a cunoscut urcusuri si coborasuri, totul culminand cu un proces deschis de Ministerul Apararii pentru recuperarea palmaresului, marcii si culorilor.
Suporterii Universitatii Craiova si-au respectat intotdeauna valorile, fotbalistii devotati culorilor alb-albastre fiind ridicati la rang de cinste.
Reducerea perspectivei la valorile termice ale culorilor si directa sa referire la formele geometrice au facut ca pictura lui Cezanne sa reprezinte puntea de trecere de la impresionism spre cubism, prima perioada a acestei a doua orientari fiind numita de catre unii teoreticieni ai artei "faza cezanniana".
google-analytics.com