Cautare

89 de rezultate pentru "galaxia culorilor" (2.75 secunde)
Europa mai intai si Planeta, ba chiar si Galaxia, mai apoi. L-am sustinut pe Nicusor Dan, deoarece - asa cum am scris - am vazut in el un Altfel de a face politica.
Avand in vedere faptul ca evolutia intelegerii stiintifice privind numarul de planete care pot intretine viata din galaxia in care se afla Pamantul, a ajuns pe culmi inalte, ar fi culmea arogantei sa se afirme ca oamenii sunt singurele fiinte simtitoare in aceasta galaxie;
"Unde sunt ei?" Intrucat, daca in Univers exista si alte civilizatii, unele mult mai batrane decat omenirea, acestea trebuia sa fi explorat Galaxia noastra si sa fie prezente, inca demult, aici pe Pamant.
Numarul de lumi locuibile in galaxia noastra este de ordinul zecilor de miliarde, cel putin; si nu am vorbit despre sateliti.
Dar din cauza ca numai galaxia noastra contine probabil miliarde de planete, oamenii de stiinta presupun ca viata extraterestra exista.
Galaxia noastra, numita si Calea Lactee, cuprinde circa 400 miliarde de stele. Facand un calcul in care luam in considerare toate conditiile necesare dezvoltarii unei biosfere, cunoscute la ora actuala, rezulta ca in preajma acestor stele ar putea exista circa 20 de milioane de planete apte sa gazduiasca viata.
In afara de cazul in care nava ar putea atinge viteze relativiste extreme, ar interveni alt obstacol, navigatia navei si sansa ca aceasta sa ajunga in galaxia sau la steaua, planeta, obiectul dorit.
avand in vedere, evolutia ințelegerii stiințifice privind numarul de planete care pot intretine viata din galaxia in care se afla Pamantul, ar fi culmea aroganței sa se afirme ca oamenii sunt singurele ființe simțitoare in aceasta galaxie;
1) Galaxia este foarte veche si foarte mare, cu nenumarate planete locuibile, pe care ar putea exista civilizatii mult mai batrane decat pamantenii.
Cu tehnologiile bazate pe rachetele pe care le-am dezvoltat pentru calatoriile in spatiu, ar fi nevoie de un interval intre 5 si 50 de milioane de ani, pentru ca o civilizatie ca a noastra sa colonizeze toata galaxia (Calea Lactee).
In felul acesta se pot evita situatii de genul in care ajungi sa faci credit pentru un televizor de care de fapt nu ai nevoie, luat la un pret umflat cu pompa numai pentru ca te-ai lasat convins de reprezentantul de vanzari care il prezinta drept cel mai bun din toata galaxia.
Acestia vor fi nevoiti sa calatoreasca peste tot in galaxia noastra pentru a respinge atacurilor nimicitoare ale unor misteriosi inamici extraterestri.
"Avem bucuria ca in preajma sarbatorilor de iarna, in ziua de Sfantul Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole, sa readucem in memoria publicului patru mari stele ce strălucesc deja in Galaxia Teatrului Romanesc:
Este o extrapolare cam hazardata - spune Friedman - Galaxia ar putea exista de 13 de miliarde de ani, in timp ce Soarele are doar aproximativ 4,5 miliarde de ani.
Folosind insesi instrumentele SETI ("Ecuatia lui Drake"), prin care se calculeaza numarul de civilizatii tehnologice in galaxia noastra, Warren se intreaba daca este chiar atat de iesit din comun sa presupui ca unele dintre aceste civilizatii sunt mult mai avansate decat noi si ca stapanesc tehnici care le permit calatorii interstelare sau chiar calatorii dincolo de intelegerea noastra.
O alta parte a protestatarilor sunt activisti ai ONG-urilor finantate de organizatii din Galaxia Soros si ai fundatiilor politice care fac treaba murdara a diplomatiei Germaniei in Europa de Est, mai scrie Modeste Schwartz.
Daca am sti ca viata a aparut in mod independent in doua locuri din Sistemul Solar, atunci putem fi increzatori in faptul ca viata a aparut pe unele dintre zecile de miliarde de planete si sateliti ai acestora din jurul stelelor din galaxia noastra.
Avand o forma circulara si o culoare albicioasa, galaxia noastra este una de dimensiune medie, facand parte din Grupul Local, ce gazduieste peste 50 de galaxii.
FARCAS) Discutand ipoteza hipercivilizatiilor, spuneam ca aproape sigur reprezentantii sai au explorat si inventariat Galaxia noastra, pana la cel mai mic detaliu semnificativ, inca de milioane de ani.
Chipul \nnobilat de suferinta al Papei Ioan Paul al II-lea, care \n era comunicatiilor planetare a tutelat galaxia vizualului, este emblematic pentru suferintele majoritatii pamantenilor, iar vointa sa de a trai si de a actiona, \nvingandu-si destinul, cu eforturi supraomenesti, este pe cat de impresionanta pe atat de energizanta.
google-analytics.com