Cautare

2569 de rezultate pentru "firme" (3.63 secunde)
13 firme doljene nu mai sunt "mari contribuabili", din cauza ca le-au scazut afacerile. Pe lista sunt si doua firme controlate de Dinel Staicu. ... Pe lista firmelor care au redevenit contribuabili mijlocii sunt multe institutii financiare nebancare (IFN), firme de leasing, de constructii etc.
Au fost eliminate structurile de tip tepari, firme care achizitionau bunuri si nu le mai plateau.
In afacere au fost implicate cinci firme din Gorj, Bucuresti si Petrosani. ... Interesant este ca Ion Florescu a trecut in declaratia de avere numai un apartament de 84 de metri patrati si ca este actionar la urmatoarele firme:
Au fost eliminate structurile de tip tepari, firme care achizitionau bunuri si nu le mai plateau.
Beneficiarii sunt nimeni altii decat angajati ai primariei, ale caror firme au fost date castigatoare ale contractului.
a€œPresedintele Comisiei de urbanism a propus concesionarea pe o perioada de 40 de ani a unui teren situat in zona complexului comercial din Tiglina 1 catre o asociatie formata din sase firme in vederea construirii unui centru comercial.
Nu inteleg de ce sa fie depuse periodic de catre firme", a afirmat Cristea.
Daca la Olas Prod, acesta are 8% din actiuni, iar la Jiul SA - 4.464 de cupoane, la alte trei firme detine jumatate din actiuni.
Contractul incheiat cu firmele Mimel si ORB Estates a fost predat si noi nu am aflat aceste date din certificatele de la registrele de comert din tarile unde au fost infiintate aceste firme.
In aceasta perioada, cele mai multe firme isi atrag clientii oferind reduceri intre 5 si 10%. Unele firme chiar au reduceri permanente, cu conditia sa apelati la agentul de vanzari. ... Sunt insa si multe firme care negociaza pretul, aparent in favoarea clientului.
Insusirea unor sume de bani prin metode ilegale a reprezentat una dintre solutiile gasite de administratorul a doua firme care au sediul in comuna Schela, cazul fiind cercetat de politistii galateni Facilitati, facilitati....
2.688 de firme doljene dizolvate de drept inregistreaza datorii post-mortem. ... Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj are de recuperat datorii de aproximativ 280 de miliarde de lei vechi de la 2.688 de firme din judet dizolvate de drept pentru ca nu si-au preschimbat certificatele de inmatriculare.
Potrivit informatiilor furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in judet sunt inregistrate in prezent aproape 4.500 de firme inactive. ... Directorul ORC Dolj este de parere ca DGFP ar trebui sa solicite dizolvarea oricarei firme care trei ani consecutivi este inactiva.
Mult mai plastic in exprimare a fost insa Radu Balaci, reprezentant al unei firme de consultanta financiara. ... Sigur, sunt si firme care isi fac planuri de afaceri pe termen scurt si lung.
Chiar daca va creste costul constructiilor din Romania, cele din Italia, spre exemplu, raman tot mai profitabile pentru firme, intrucat pretul unui metru patrat depaseste 2.500 de euro, ajungand si pana la 5.000 de euro, arata Zilisteanu.
Pana la ora pranzului, mai putin de jumatate din cele peste 25.000 de firme din judet (la care se adauga si institutiile de stat - scoli, spitale) isi exercitasera aceasta obligatie.
Registrul Comertului a sesizat instanta pentru 2.300 de firme care nu si-au depus bilanturile pe anul 2005. ... Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj a trimis recent instantelor o lista cu 2.300 de firme din judet care nu si-au depus bilanturile financiare aferente anului 2005.
Legislatia permisiva le este cel mai de incredere complice, astfel ajungandu-se in situatia ca persoane care nu au intrat niciodata in Romania sau care pur si simplu nu exista sa detina, pe hartie, firme care deruleaza afaceri de milioane de euro, fara a plati nimic la bugetul de stat.
Registrul Comertului a sesizat instanta pentru 2.300 de firme care nu si-au depus bilanturile pe anul 2005. ... Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj a trimis recent instantelor o lista cu 2.300 de firme din judet care nu si-au depus bilanturile financiare aferente anului 2005.
Numarul falimentelor deschise impotriva unor societati comerciale care aveau ca asociati firme off-shore s-a triplat in ultimii trei ani, potrivit unor date culese de la Ministerul Justitiei de o companie specializata in colectarea creantelor.
google-analytics.com