Vara se fac reduceri pentru termopane. Mai precis, daca ati strans ceva bani si vreti sa va puneti termopane, nu asteptati sa vina toamna. In aceasta perioada, cele mai multe firme isi atrag clientii oferind reduceri intre 5 si 10%.
Unele firme chiar au reduceri permanente, cu conditia sa apelati la agentul de vanzari. Altele, pe langa aceste reduceri oferite din start, indiferent de valoarea lucrarii, mai acorda o reducere de circa 3% daca valoare se situeaza undeva intre 1.000 si 1.500 de euro. Asa obtineti o reducere de 8%. Sunt insa si multe firme care negociaza pretul, aparent in favoarea clientului.
„...asiguram efectuarea unor lucrari cu un inalt grad de dificultate tehnica, ce satisfac cele mai inalte cerinte atat in ceea ce priveste calitatea, cat si in ceea ce priveste termenele de executie. Va oferim solutia completa in dotarea ferestrelor“, asa suna anunturile pe Internet si in reclame. Pentru a atrage si mai mult clientul, unele firme si-au construit propriile siteuri. Este de ajuns sa dati o cautare cu „termopane“ si aveti posibilitatea sa alegeti numele firmei care v-ar putea schimba aspectul propriei locuinte. Pe Internet apar toate datele despre produs, precum si modalitatile de plata, iar pe unele siteuri mai destepte sunt configuratoare, astfel incat iti poti calcula singur costul lucrarii, in functie de dimensiunile pe care le vrei.
In ceea ce priveste achitarea costului, multe firme au termene de plata flexibile, stabilite de comun acord cu clientul. De asemenea, lucrarile pot fi executate si cu plata in rate.
Chiar si cu aceste reduceri oferite pe timp de vara, preturile nu sunt deloc mici. Ca sa va formati o idee, pentru doua canate cu deschidere simpla platiti in jur de 185 de euro daca dimensiunile sunt 1.200 (baza) x 1.200 (inaltimea), iar pentru un ochi mobil cu dubla deschidere, in jur de 65 de euro daca dimensiunea este de 600 (baza) x 600 (inaltimea). Bineinteles, daca aveti noroc, puteti obtine preturi mai mici pentru intreaga lucrare.