Cautare

1560 de rezultate pentru "fiak elena" (3.06 secunde)
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna. ... Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Jaful a avut loc in aceeasi zi in care a inceput scandalul cu Elena Basescu. ... Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
Elena Udrea. ... E evident ca acesta poarta numele de Elena Udrea. ... Traian Basescu intervine in problema pensiilor degajat, dintr-un hypermarket, apoi, in locul premierului ori al ministrilor Apararii ori Internelor, cea care vorbeste este Elena Udrea.
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Doamna Elena Udrea viseaza si vizeaza cea mai importanta functie in stat.
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid.
Vedeta intrunirii a fost celebra blonda Elena Udrea, fost consilier prezidential, care a venit la manifestatie cu o tinuta si o silueta demne de invidiat.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Alegerea democrat-liberalei Elena Ivanescu in Consiliul de Administratie al SC Litoral S. ... Mai mult, Elena Ivanescu nu si-o doreste, in conditiile in care SC Litoral S. ... -ul societatii, ei fiind inlocuiti cu Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, are probleme si cu geografia. Devenita celebra pentru "succesuri", "scaun electric" pentru persoana cu handicap, legalizarea marijuanei ca drog usor, finala "Euro-Clic" in loc de Euro-League, "Emil Boc editeaza fraze", Elena Basescu a mai comis o gafa la Cluj.
Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, sustine ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru ca acesta sa devina candidatul social-democratilor la prezidentiale.
PSD sustine infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, a anuntat astazi la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, purtatorul de cuvant al social-democratilor, Bogdan Niculescu Duvaz.
Articolul este intitulat "Elena Udrea intra in cursa pentru Primaria Capitalei" si il puteti citi in continuare.
Pe siteul www.kamikaze.ro este publicat rezultatul unui sondaj in care internautii sunt pusi sa aleaga intre Elena Basescu si Zeita Atena. ... 60% • Cu Elena Basescu:
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri. Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely.
Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea. Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa.
Basistii, consternati de hotararea lui Basescu Editorialistii care au sustinut regimul Basescu sunt consternati de hotararea acestuia de a o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL. ... De la Dan Turturica la Andreea Pora, jurnalistii resping incercarea sefului statului de a o propulsa pe Elena Udrea la timona PDL.
Am avut doi invitati foarte buni in acea editie, pe profesorii de istorie Ciupala si Scurtu - dl Ciupala are si o carte despre femeile in istoria Romaniei -, care aveau povesti foarte interesante despre personajele pe care le insiraseram noi acolo, pe un panou al Elenelor care au influentat istoria Romaniei, de la Elena Cuza la Regina Mama Elena, la Elena Udrea si Elena Basescu in zilele noastre, trecand desigur prin Elena Lupescu si Elena Ceausescu.
Paris si Elena Povestea de dragoste dintre Paris si Elena din Troia este descrisa cu detalii in Iliada lui Homer - una dintre cele mai frumoase legende grecesti. Elena din Troia era maritata cu Menelaus, regele Spartei, iar Paris era fiul regelui Priam din Troia.
google-analytics.com