Andreea Vass, consiliera premierului Emil Boc, si-a gasit apartamentul din cartierul bucurestean Drumul Taberei spart. Jaful a avut loc in aceeasi zi in care a inceput scandalul cu Elena Basescu.
Se pare ca hotiii au operat profesionist. Vecinii consilierei primului ministru au spus ca nu au auzit nimic, desi totul s-a petrecut in plina zi.
Andreea Vass a spus ca a gasit butucul spart, casa a fost rascolita complet, dar nu a disparut nimic.
Vass avea in apartament si bijuterii si un laptop scump. Politistii cerceteaza laptopul pentru a vedea daca au fost accesate documente ale Andreei Vass.
Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
Vass a respins luni acuzatiile aduse de Elena Basescu, conform carora ea ar fi in spatele demersului eurodeputatului ungar Laszlo Surjan care, intr-o scrisoare adresata membrilor PPE, se exprima impotriva primirii fiicei presedintelui in grupul popularilor europeni.
Andreea Vass a declarat, pentru Realitatea FM, ca ea nu are nicio legatura cu campania impotriva Elenei Basescu. "Cum sa cer eu asa ceva cand Elena Basescu este membru PD-L? Nu fac asa ceva", s-a aparat Vass.
Elena Basescu a declarat ca in spatele demersului eurodeputatului ungar se afla consiliera premierului Emil Boc. "O vad pur si simplu ca pe o razbunare a faptului ca Andreea Vass nu a prins un loc eligibil pe lista pentru Parlamentul European", a declarat Elena Basescu.
Hotii cautau probabil fisiere sau mesaje care sa ateste rolul jucat de Andreea Vass in demersul parlamentarului Laszlo Surjan ca Elena Basescu sa nu fie primita in grupul popularilor europeni.