Cautare

197 de rezultate pentru "fcm onesti" (3.33 secunde)
Companiile mici si mijlocii au datorii in cuantum de 4.400 miliarde de lei, iar restantele celor trei mari contribuabili - Carom Onesti, Fartec Brasov si Vascovin Vaslui - totalizeaza 9.465 de miliarde de lei, din care 8.679 de miliarde de lei numai la Carom.
Carom si RAFO, in capul listei Printre societatile comerciale pentru care Fiscul a solicitat falimentul in primele cinci luni ale acestui an, se afla si Carom SA Onesti, care ocupa primul loc in topul marilor falimentari ai Romaniei.
In plus, dat fiind ca in acest moment AVAS si Balkan Petroleum sint singurele parti in cadrul contractului de privatizare a RAFO Onesti, orice act de vinzare-cumparare de actiuni sau de cesiune privind RAFO, incheiat intre Balkan si alta companie, fara acordul AVAS, este lipsit de efecte.
Trecerile in proprietate privata ale Aro Campulung si Rafo Onesti sunt cel putin dubioase, au declarat ieri oficialii Curtii de Conturi a Romaniei.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... In acelasi format este si magazinul din Onesti, judetul Bacau, care functioneaza pe str.
Presedintele PSD a mai spus ca, daca partidul pe care il conduce nu va avea curajul sa prezinte o garnitura de oameni "profesionisti si onesti" pentru functiile executive si alese, acesta nu isi va redobandi credibilitatea.
El a precizat ca pentru liberali PSD, reformat sau nereformat, "ramane adversarul ideologic principal", iar in cazul unei "democratizari si modernizari interne" liberalii vor fi parteneri onesti ai social-democratilor.
In topul societatilor care ar trebui declarate falimentare pentru ca au cele mai mari datorii la bugetul de stat troneaza Rafo Onesti cu 8.076,6 miliarde de lei. ... De exemplu, este vorba despre Carom Onesti sau fosta SNTR.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va selectiona o firma specializata pentru realizarea unui audit economico-financiar al rafinariei Rafo Onesti se arata intr-un comunicat al institutiei.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va face toate demersurile legale pentru impiedicarea executarii hotaririi actionarilor Rafo Onesti referitoare la conversia creantelor bugetare si garantate in actiuni, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.
Anton a mai spus ca nu stie ce va contine aceasta reorganizare sau daca va fi vorba de o conversie a datoriilor in actiuni asa cum s-a intamplat in cazul celeilalte proprietati a BkP, Rafo Onesti.
Reprezentantii Rafo Onesti au cerut autoritatilor sa permita rafinariei sa plateasca TVA dupa procesarea titeiului, si nu la momentul cumpararii materiei prime, a declarat directorul general al firmei, Paul Ivascu.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, “saluta sindicatul de la Rafo Onesti pentru pozitia pe care a adoptat-o, aceea de a cere managementului societatii sa plateasca datoriile fiscale, respectiv cele acumulate de la inceperea, anul trecut, a procedurii de reorganizare“.
Trebuie spus ca planul de reorganizare a Rafo prevede conversia tuturor datoriilor in actiuni si, in paralel, fuziunea rafinariei cu combinatul de cauciuc sintetic Carom Onesti. ... Numai ca a doua zi, presedintele Balkan Petroleum, Marian Iancu, a spus ca nu a vandut nimanui rafinaria din Onesti.
Printre companiile perdante pot fi amintite Rafo si Carom Onesti, Compania Nationala a Huilei si Compania Nationala a Cuprului - a caror situatie se cere clarificata prin privatizare, eficientizare sau faliment“.
Rafo Onesti a prezentat Ministerului Finantelor Publice o propunere de plata a datoriilor pe care rafinaria le are la stat.
Societatea comerciala RAFO SA Onesti ne-a trimis un drept la replica ca urmare a articolului "Rafo se apropie cu pasi repezi de faliment", publicat in numarul din 24/11/2005.
Implicat direct in devalizarea mamutului RAFO Onesti, de pe urma caruia s-a imbogatit cu peste 700 miliarde de lei, Tufan a devenit cunoscut constantenilor dupa ce a preluat SC Dobromin SA.
Cu acest prilej, managerul general al singurei companii din Romania specializata in stocarea si operarea produselor petroliere importate sau exportate de tara noastra prin Portul Constanta a afirmat ca in ciuda unui complex de imprejurari nefavorabile, dintre care se remarca conflictul din Orientul Mijlociu si inchiderea rafinariei RAFO Onesti profiturile societatii constantene nu s-au diminuat, iar programul de investitii nu a fost afectat.
Sefi din Politie sunt urmariti penal pentru dubla crima comisa de Gheorghe Morosan in apartamentul pe care l-a detinut o vreme in Onesti, dupa sase ore in care politia a stat in fata blocului
google-analytics.com