Cautare

197 de rezultate pentru "fcm onesti" (3.22 secunde)
571/2003 privind Codul Fiscal si proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.142/ 2004 pentru suspendarea aplicarii prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.101/2004 privind preluarea de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a unor creante fiscale asupra societatilor comerciale Rafo SA si Carom SA Onesti.
E un partid de oameni seriosi, un partid - in marea lui majoritate - de oameni onesti si eu cred ca obligatia mea este sa fiu sigur ca avem puterea si fermitatea necesare pentru a ne delimita de cine trebuie acolo unde sunt chestiuni care depasesc legea, dar, in egala masura, sa avem si taria si credibilitatea de a-i apara pe nevinovatii care, dintr-un motiv sau altul, sunt asimilati la pachet cu astfel de etichete.
Principala arma i-a fost oferita chiar de catre premier, care a semnat, saptamana trecuta, o ordonanta de urgenta prin care datoriile de 18.000 de miliarde de lei ale RAFO Onesti sunt sterse.
Ca si cu alte ocazii, primii la care s-a apelat au fost muncitorii de la RAFO si CAROM Onesti. Inca de la pranz, mii de oameni au fost scosi din cele doua intreprinderi si urcati in zeci de autobuze, microbuze si masini mici si trimisi la Bacau.
Pe de alta parte, avem Romania oamenilor de afaceri corecti, a oamenilor onesti, a oamenilor competenti si muncitori, care nu-si primesc niciodata recompensa meritata.
“Nu stiu daca este calcul politic sau oportunism, cat este vorba de fireasca asezare intr-un guvern, iar in aceasta chestiune as prefera sa fim onesti cu noi si nu neaparat evazivi, pentru ca nu e vorba de un compromis moral in acest caz.
“Anumite exceptii de la regula nu devin reguli si cred ca cea mai mare parte a membrilor partidului sunt onesti si chiar oameni simpli cu venituri modeste“, a sustinut Ion Iliescu, care sfatuieste totusi pe cei care sunt “vulnerabili“ sa faca pasul inapoi, pentru ca poarta o anumita imagine care afecteaza partidul.
Pe cei de buna credinta, meseriasii onesti - marea tacuta - pe ei cine-i va reprezenta? Cine-i va scoate pe ei la suprafata?
sunt functionari extrem de competenti si onesti, care au 10, 15, 20 de ani in serviciul public. Le inteleg frustrarea, dar nu avem solutii.
inteleg perfect si dificultatile pensionarilor, inteleg perfect si frustrarea pe care o simt oamenii vechi in sistemul public, care stiu ca sunt foarte bine pregatiti, stiu ca sunt onesti cu serviciul lor si totusi li s-au taiat 25% din salarii.
(...) Acest partid, PSD, are o garnitura completa de oameni de mare valoare, de oameni onesti si cinstiti“, a spus Hanganu in discursul sau.
Au fost membri onesti ai unui guvern, care au muncit foarte bine, a fost un guvern care a functionat foarte bine, cu oameni care se imparteau in mai multe categorii...
Liderii politici de dreapta, din partidele actuale, care corespund - prin convingeri si ac&tiune - acestei cerinte, reprezentantii societatii civile de dreapta ai platformelor politice liberale si conservatoare din offline si din online, membri onesti ai PNL si PDL care au intrat in politica pentru a promova valorile de dreapta, romanii de dreapta care, pana acum, au refuzat activismul politic, sunt cu totii chemati sa actioneze pentru a raspunde acestei urgente a societatii romanesti.
Merg inainte cu proiectul meu si sunt convinsa ca bucurestenii nu vor rata aceasta sansa ca macar de data aceasta sa aleaga un om competent, un om onest si, mai mult decat atat, un om prezent, pentru ca poate au mai fost alesi oameni care la o prima evaluare pareau competenti si onesti, dar nu prea au fost prezenti in viata bucurestenilor pentru ca, probabil, au avut alte activitati.
Potrivit unui comunicat al Salans, consultantul juridic exclusiv al fondului in Romania reiese si ca informatiile aparute recent in presa conform carora fondul de investitii austriac ar fi achizitionat sau ar avea intentia sa cumpere Rafo Onesti sunt false.
RAFO Onesti intentioneaza sa converteasca datoriile in actiuni, prin aceasta manevra actionarii sperand sa majoreze capitalul social al companiei cu peste 8.600 miliarde de lei vechi.
Sunteti implicat in aceste fapte de coruptie“, i s-a adresat acuzator Funar, ministrului Finantelor, nominalizand Petrom sau Rafo Onesti printre firmele care ar putea beneficia de aceste compensari.
Conservatorii au precizat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca sunt pentru "recuperarea integrala a sumelor fabuloase "pierdute" in anumite buzunare din sistemul bancar (vezi devalizarea Bancorex), din domeniul petrolier (contrabanda cu petrol - vezi cazurile Solventul si Jimbolia, privatizarea RAFO Onesti) sau alte tunuri precum Tutunul romanesc si nu doar pentru taxarea partiala a jafului".
"In timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2004, in timp ce membrii onesti ai PD Bihor si liberalii munceau in judet, presedintele PD Bihor a batut palma cu reprezentantii PSD si UDMR in casa unui magnat oradean, cu scopul de a negocia impartirea functiilor din administratia judetului", a declarat Popa.
Mi s-a spus ca sunt musulmani onesti, care se afla in slujba comunitatii si a celor nevoiasi, ca ei suplinesc adeseori obligatiile sociale ale statului turc.
google-analytics.com