Cautare

197 de rezultate pentru "fcm onesti" (2.86 secunde)
Barbatul acuzat ca a sechestrat si ucis cu sange rece doi muncitori intr-un apartament din Onesti a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare.
Gheorghe Morosan, criminalul care a ucis doi muncitori pe care i-a tinut ostatici in balconul unui bloc din Onesti, a fost condamnat definitiv la 37 de ani si 4 luni inchisoare, pedeapsa fiind redusa la maximul general de 30 de ani.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
A urmat apoi Portul Constanta, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, Otelul Galati, FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National Bucuresti, Hapoel Bnei Sachnin, Maccabi Netanya si Sageata Stejaru.
Ionut Misu - Dinamo II, Ionut Gugu - FCM Targu Mures, Alexandru Ologu - Astra Ploiesti, Mihai Roman - Petrolul Ploiesti, Nelu (Jakie) Nicolae - UTA Arad, Catalin Craciun - Alro Slatina, Cornel Suciu - Viitorul Constanta.
Stim bugetul unor echipe puternice precum Olimpia Cluj si FCM Targu Mures, formatii sponsorizate de catre primarii si consilii locale.
La apelul Asociatiei Suporterilor din Romania au corespuns cu prezenta reprezentanti ai echipelor din Bucuresti, Dinamo, Steaua si Rapid, plus "emisari" ai Craiovei, Hunedoarei, "U" Cluj, FC Brasov, FCM Tg.
Mai exact, amicalul programat sambata dimineata nu se va mai disputa in compania colegei de serie CSM Valcea, ci in fata celor de la FCM Pitesti (Liga a IV-a), confruntarea urmand sa aiba loc in deplasare, de la ora 14.00.
de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
Pandurii risca sa joace meciul cu FCM Targu Mures, programat inainte de Paste, cu portile inchise. Pandurii, maestra revenirilor Echipa lui Petre Grigoras a aratat ca este puternica psihic si fizic, reusind sa revina in trei randuri dupa ce a fost condusa, cu FC Brasov, Dinamo si Steaua.
Masura se aplica la jocul cu FCM Targu Mures, programat pe "Municipal" in sambata Pastelui. Doar femeile si copii au acces la acest meci, iar Petre Grigoras spera sa fie cat mai multi in tribune.
Dintre cele doua formatii, doar echipa gorjenilor, antrenata de Dorian Gugu si Sorin Vintilescu, s-a calificat in faza urmatoare, asta dupa ce a invins, la Arad, pe FCM Targu Mures cu 6-1, pe CFR Cluj cu 1-0 si pe UTA Arad cu 5-3.
Oltencele au fost invinse duminica, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures, scor 3-0, dupa un meci pe care antrenorul Sorin Patrascu l-a catalogat ca fiind cel mai slab de pana acum al elevelor sale.
Dupa ce duminica, in runda inaugurala, fusesera invinse, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures (scor 3-0), fotbalistele din Banie au suferit ieri, pe teren propriu, un esec si mai usturator, fiind invinse de campioana en-titre Olimpia Cluj, scor 7-1 (3-1).
Dupa meci, doua dintre fotbalistele craiovene, Ana Maria Stanciu si Olga Iordachius, au primit telegrama de convocare la nationala Romaniei pentru meciul cu Germania, programat pe 1 iunie. Urmatorul meci pentru Real Craiova va fi sambata, pe teren propriu, cu vicecampioana FCM Targu Mures.
CFR Cluj a inceput campionatul avandu-l ca antrenor pe portughezul Jorge Costa, dar acesta a fost inlocuit, la inceputul lunii aprilie, cu Ioan Andone. Au retrogradat formatiile CS Mioveni, Sportul Studentesc, Vointa Sibiu si FCM Targu Mures.
Metaloglobus Bucuresti - Minerul Motru, Gaz Metan II Medias - Atletic Bradu, Jiul Rovinari - FC Oltchim Valcea, FCM Targoviste - Damila Maciuca, Pandurii II Targu Jiu - Visina Noua;
Fotbalistele de la Real Craiova nu reusesc sa castige puncte in fata celor doua favorite la castigarea titlului national, Olimpia Cluj si FCM Targu Mures.
Toate gandurile gazarilor sunt indreptate spre sedinta de maine a Comitetului Executiv, in care se va decide daca vor promova direct de pe locul trei in Liga I sau daca vor sustine baraj cu FCM Targu Mures, locul 15 in primul esalon, ceea ce ar fi o mare nedreptate.
In campionatul precedent au participat 20 de echipe, impartite in doua serii, est si vest, iar primele doua clasate in fiecare serie (Olimpia Cluj, Real Craiova, FCM Targu Mures, CS Brazi) au evoluat in play-off.
google-analytics.com