Cautare

173 de rezultate pentru "fc onesti" (4.29 secunde)
Indiferent daca va candida sau nu, Isarescu se bucura de pretuirea romanilor onesti care ii spun traditionalul "La multi ani!".
De unde stii ca cei de acolo sunt onesti? Nu ai un masurator. Totusi, ai niste institutii care au un anumit tip de autoritate.
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
Mai spune ca si doreste ca ai sai "colegi" sa fie fericiti, onesti si preocupati de sine. Este, de asemenea, mandru ca 40% din cei 200 de manageri de top ai companiei sunt femei.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata "Nedreptatea si revolta celui fara vina" Suntem in cel de-al treilea an de guvernare Boc, cu PDL-ul la timona.
pana la proba contrarie, suntem colegi cu totii, oameni onesti, hoti, curve, spagari, crudute, saltimbanci. Fara voci critice si obiective, care sa spuna raspicat ca "asa ceva nu se face", ziaristii tineri ne vor intreba fara sa clipeasca si fara sa-si dea seama de grozavia intrebarii:
Constat cu revolta ca degeaba platim din banii romanilor onesti si cinstiti pe alti romani ce reprezinta institutii ale statului, dar din pacate acestia nu sunt loiali natiunii romane.
O cunoaste, unii il opresc pe strada sa i-o spuna de la obraz. Totusi, sunt multi oameni onesti in tara asta care nu mai suporta lichelismul, oportunismul, traseismul, manipularea etc.
Sa fim onesti: PNL a irosit patru ani, in perioada 2004-2008, in care putea genera schimbari de substanta in structura aparatului productiv, pretextand ca statul e prea prost pentru a face asa ceva in economie.
Daca sunt cu adevarat onesti pot vota scaderea TVA care a fost crescuta la 24% de Guvernul Boc. Noul Cod Fiscal prevede reducerea TVA in doua etape:
Este doar o precizare, pentru oameni onesti, ce gandesc cu mintea lor, indiferent care este pozitia lor fata de mine.
Orasul Istanbul va gazdui luna viitoare si Campionatele Mondiale indoor, competitie la care Doaga are, de asemenea, dreptul sa participe, deoarece si-a realizat baremul. Din lotul pentru balcaniada mai face parte si craioveanul Daniel Betej, dar reprezinta clubul din Onesti.
Deficitul de incredere, irezistibila tentatie de a inchipui sofisticate teorii ale conspiratiei, atunci cand vine vorba despre administrarea justitiei, ar putea gasi o explicatie comoda in strania alcatuire a corpului magistratilor, unde, alaturi de profesionisti onesti si seriosi, par sa fi incaput si cateva stranii fapturi.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Brasov, Tulcea si Constanta), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Glendale (Bucuresti) si in reteaua Cinema City:
Din pacate, cand treci prin astfel de momente ai nefericirea de a constata ca oameni pe care ii credeai onesti devin sacali.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
daca ar fi onesti, si ar analiza cu buna-credinta deciziile luate in acei ani, ar vedea ca Romania a suportat cea mai dura, terapie de soc, din fostele tari socialiste.
La inceputul campaniei electorale din primavara anului 1990, a aparut Piata Universitatii, spatiu care a fost ocupat de participantii la primul miting electoral al PNT-cd, transformat intr-un miting continuu. Cei mai multi dintre participanti au fost onesti in demersul lor.
Sunt destul de onesti si merg direct de la procesul cunoasterii la obiectul ei - ceva e relevant sau irelevant -, fara afectarea lexicala si volutele metaforice ale celorlalte generatii.
Sa fim onesti: Thatcher nu a fost decat o sluga, sluga celor cu bani, care conduc cu adevarat Marea Britanie, si ea a pus statul britanic fara ezitare in slujba intereselor lor, in detrimentul cetatenilor englezi.
google-analytics.com