Cautare

173 de rezultate pentru "fc onesti" (2.62 secunde)
Actiunile Rafo Onesti tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti sunt in stadiul de tranzactionare oprita. Potrivit Ziarului de Bacau, saptamana trecuta, Bursa de Valori a avut ea insasi o evolutie oscilanta, debutand cu o crestere luni, cand toti indicii au inregistrat maxime istorice si majoritatea societatilor au crescut.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Termenul de suspendare a ordonantei (data de Guvernul Nastase) privind preluarea datoriilor Rafo si Carom Onesti de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ar putea fi prelungit, potrivit ministrului de stat Adriean Videanu.
Ministrul Economiei, Codrut Seres, dezminte informatiile potrivit carora s-ar fi impotrivit suspendarii de catre Senat a ordonantei de urgenta emisa de Guvernul Nastase privind preluarea de catre AVAS a unor creante fiscale asupra societatilor RAFO si Carom - Onesti, a declarat ieri, in mod oficial, noul purtator de cuvant al ministerului, Mirela Radu.
Rafinaria din Onesti va fi pornita joi sau vineri, ne-a declarat Paul Ivascu, directorul general al rafinariei. Ivascu ne-a spus ca a gasit “un partener din exterior care in baza unui contract de procesare titei, semnat in cursul zilei de astazi“, va ajuta compania sa-si reia activitatea.
Totusi, acesta este convins ca nimeni nu va mai putea recupera cele peste 8.000 miliarde de lei pe care statul le are de incasat de la RAFO Onesti.
Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurentei, cauza a fost de aceasta data omisiunea notificarii preluarii controlului unic asupra societatii Rafo Onesti.
Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca Balkan Petroleum (BkP) nu are voie sa vanda actiunile pe care le detine la Rafo Onesti, se arata intr-un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Potrivit „Ziarului de Bacau“, trei europarlamentari si un raportor european s-au aratat interesati sa se intalneasca la Onesti cu reprezentanti ai sindicatului Rafinorul si ai sindicatelor de pe platforma industriala de la Borzesti, precum si cu salariati ai rafinariei, cu administratorii acesteia si cu autoritatile locale.
Pe baza acestui document, firmele Faber din grupul VGB, cel care mai detine si rafinaria RAFO Onesti, au deschis un proces impotriva grupului Rompetrol.
Directorul CalderA, Uri Bider, spune ca Iancu a cerut in repetate randuri majorarea pretului de vanzare a societatii din Onesti, iar Iancu il acuza pe reprezentantul CalderA de nerespectarea obligatiilor contractuale.
In acelasi an a recuperat, in numele Carom, de la VGB Impex si Rafo Onesti, aproximativ 1 200 de miliarde de lei, bani pe care i-a investit insa in societatea la care detine 90 la suta din actiuni, SC Tender SA.
Onesti, ACR Sucursala Gorj, CMC International-Impex S.A., C.B. Investitii S.R.L. Bucuresti, Asociatia Sportiva Politehnica Timisoara, Bio Medical Group S.R.L.
Tot la acest capitol poate fi amintita, pe lista satisfactiilor din anul trecut, si castigarea la Curtea de Apel Constanta, in data de 29 decembrie 2005, a procesului intentat de Directia Vamilor, prin care compania Oil Terminal ar fi putut fi obligata, in solidar cu RAFO Onesti, la plata unei sume de aproximativ 1.100 miliarde de lei, ceea ce ar fi insemnat falimentul companiei.
Tot la acest capitol poate fi amintita, pe lista satisfactiilor din anul trecut, si castigarea la Curtea de Apel Constanta, in data de 29 decembrie 2005, a procesului intentat de Directia Vamilor, prin care compania Oil Terminal ar fi putut fi obligata, in solidar cu RAFO Onesti, la plata unei sume de aproximativ 1.100 miliarde de lei, ceea ce ar fi insemnat falimentul companiei.
Cei ca el, oameni simplii si anonimi, italienii profesionisti si onesti de la Ansaldo, canadienii tacuti de la Candu, americanii joviali de la General Electric si romanii muncitori de la General Turbo fac insa si treaba capuselor.
Adrian Hava, reprezentatul RCS&RDS Oradea, ne informeaza ca proiectul de extindere si modernizare a punctelor de prezenta initiat de companie se desfasoara si la nivel national, in orase precum Alba-Iulia, Brasov, Cluj, Craiova, Focsani, Iasi, Onesti, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Targu-Mures si Targu-Ocna.
Astfel, potrivit proiectului de hotarare de guvern, un numar de opt companii, Petrom, Rompetrol Rafinare, Petrotel-Lukoil, Lukoil Romania, Rafo Onesti, MOL Romania, Unicom Holding si OMV Romania Mineraloel, vor constitui stocuri proprii de 40.000 de tone.
Companiile petroliere vor constitui în acest an stocuri de motorina în cantitate totala de 80.000 de tone, cu 6% mai mult decât anul trecut, operatiune pentru care se vor aloca 75 de milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarâre de guvern elaborat de Ministerul Economiei si Finantelor.Potrivit proiectului, nivelul stocurilor pentru acest an a fost stabilit în baza consumului de produse petroliere realizat în anul 2006.Un numar de opt companii - Petrom, Rompetrol Rafinare, Petrotel-Lukoil, Lukoil România, Rafo Onesti, MOL România, Unicom Holding si OMV România Mineraloel - vor constitui stocuri proprii de 40.000 de tone, iar diferenta va fi asigurata de Administratia Nationala a Rezervelor Statului.
Acest impozit minim, care inseamna 500 de euro pe an, nu este in masura sa bage in faliment, asa cum se sustine, miile de firme, ba, dimpotriva, nu reprezinta decat o atitudine corecta pe care ar trebui sa o aiba toti contribuabilii din Romania fata de contribuabilii onesti", a explicat Pogea, la dezbaterea ordonantei privind rectificarea bugetara.
google-analytics.com