Cautare

173 de rezultate pentru "fc onesti" (5.60 secunde)
A fost vicar la parohiile Oituz, Focsani, Iasi, apoi paroh la Darmanesti, Onesti, Cioplea, Targoviste, Sfanta Tereza si Preasfantul Mantuitor, in Bucuresti.
Inchei prin a-mi exprima inca o data respectul pentru nevazatori si pentru eforturile lor de zi cu zi de a trai ca niste oameni normali si ca niste cetateni onesti, asigurandu-i totodata de sprijinul meu in demersuri de natura legislativa.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Fara solutii Nu este pentru prima oara cand spun asta, in ultima vreme: imi este tot mai greu sa scriu despre realitatile Romaniei.
Daca suntem onesti, acelasi roman, platit cu 200 de Euro in Romania, este la fel de productiv aici, ca si in Marea Britanie!
Il asigur pe Presedinte ca romanii nu vor uita si nu pot uita dispretul si umilintele repetate, jafurile acoperite din buzunarul contribuabililor onesti, toate nedreptatile facute sub patronajul omului cu ranjet batjocoritor de la Palatul Cotroceni.
Mamele singure apreciaza foarte mult barbatii responsabili, onesti, respectuosi si stabili, dar asta nu inseamna ca ele nu se abandoneaza iubirii.
Spitalul Municipal Onesti are nevoie de 600.000 de lei pentru a realiza investitiile inscrise pentru acreditare, termenul fiind trimestrul III al acestui an, conform Planului de acreditare a spitalelor pentru perioada 2015-2016.
Fiti onesti cu voi insiva si asumati-va conflictul. Priviti-l constient si observati-va reactiile fara sa le condamnati. Solutia este deja la voi.
Prezent la Onesti, in echipa de verificare trimisa de IGPR, Alexandru Scurtu, directorul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale (SIAS), a declarat marți, 2 martie, la Antena 3 ca nu s-a intervenit mai devreme in locuinta in care Gheorghe Morosan i-a tinut ostatici si ucis pe cei doi.
Se vad oameni onesti, gata sa se ia la trinta cu coruptia, sa rosteasca fraze taioase, raspicate, in parlament, sa faca legi bune, pentru oameni.
De fapt, ele nici macar nu merita luate in seama in comparatie cu putregaiul ce s-a dezvoltat in jurul rafinariei din Onesti si care este evidentiat in nenumarate dosare penale, ratacite prin diverse fisete ale organelor de ancheta.
As vrea sa vad si eu un intelectual care-l voteaza pe Basescu, mi-a spus deunazi, incintat de optiunea-i subinteleasa, un artist bucurestean aflat cu treburi profesionale in urbea noastra.
Pacat ca aceasta reactie rapida initiata de PSD este totusi mult prea tarzie fata de cerintele membrilor onesti ai societatii pe care au pastorit-o.
Sau lipsa oricarei reactii la gesturile adevaratilor baroni ai PSD pentru ca acei "cincizeci de intelectuali " nu s-au sinchisit de Oprisan, Mazare, Mischie sau de gaura financiara de la RAFO Onesti sau de cite altele.
Tot mai putin interesati de juramintele politicienilor, dar in acelasi timp dorindu-si ca adevarul sa iasa la iveala, cetatenii onesti ai acestei tari vor inainte de toate sa-i vada intorsi acasa pe cei trei ziaristi, despre a caror soarta nu se mai stie nimic de prea mult timp.
In anii 2007-2009, romanii vor primi cite 1.000 de euro pe an in medie fiecare pentru a fi membri onesti, civilizati si productivi ai Uniunii Europene.
In anii 2007-2009, romanii vor primi cite 1.000 de euro pe an in medie fiecare pentru a fi membri onesti, civilizati si productivi ai Uniunii Europene.
Explicatia venea pe fondul unui eveniment care se petrecuse de curand, si anume arestarea controversatului om de afaceri Corneliu Iacobov, implicat in celebra de-acum afacere Rafo Onesti.
Cel putin nu in comparatie cu datoriile niciodata platite de la Rafo Onesti sau ale firmelor arabului rapitor de ziaristi.
Relatia cu superiorii poate fi foarte agreabila sau constructiva astazi, daca suntem onesti si ne spunem punctul de vedere.
google-analytics.com