Cautare

1043 de rezultate pentru "fc arges gaz metan" (4.93 secunde)
FC Arges: ... Croitoru, Moisie, Boldor, Viana, Ruan, Honciu, Palic, Said, Arias Gaz Metan: Valceanu - Moura, Matricardi, Filip, Dobrescu - Lixandru, Alceus, Deaconu, Trif - Irobiso, Morar Rezerve:
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
În iulie a intrat în vigoare noua facturare a furnizorului de gaze din sudul tarii, Distrigaz Sud, care presupune exprimarea consumului în kWh si plata în unitati de energie, nu în metri cubi de gaz consumat, cum era pâna acum.
Neobservat inca, a venit si abonamentul la gaz metan.
din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita. ... ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain.
Un fost ofiter SRI in varsta de 55 de ani, din Curtea de Arges, a fost retinut ieri pentru braconaj si uz ilegal de arma de vanatoare, dupa ce a fost prins in flagrant cu trei capre negre vanate in Masivul Capra, din nordul judetului Arges, vanatul fiind evaluat la 24.000 de euro.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Opt dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, doar despre doua stiindu-se ca sunt in viata, internate in spitalul din Podgorita, celelalte sase fiind fie la Terapie Intensiva, fie decedate, informeaza Mediafax.
Grupul francez Gaz de France (GDF) poate vinde in Romania si Italia gaze naturale extrase din campul Shah Deniz, din Azerbaidjan, intrucat detine infrastructura potentiala, potrivit agentiei de presa azere APA Economics, citata de "Budapest Business Journal".
Presedintele monopolului rus Gazprom, Aleksei Miller, a anuntat vineri ca Ucraina si-a redus de la mijlocul lunii decembrie volumele de gaz achizitionate din Rusia, din cauza dificultatilor foarte serioase pe care Kievul le are in a-si plati importurile.
Senatorul Nicolae Moga impreuna cu alti parlamentari constanteni, primarii din 23 August si Costinesti si constructorul au participat la inaugurarea lucrarilor de extindere a retelei de gaz catre comunele amintite.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), infiintata pentru a veghea asupra corectitudinii preturilor si pentru a preveni din vreme neregulile, santajele si devierile producatorilor si distribuitorilor de gaz, anuntase (ultima data acum doua saptamani) ca anul acesta nu vor exista nici un fel de scumpiri.
Racordarea orasului Huedin la conducta de gaz metan”. Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii Lucrarile necesare introducerii gazului metan in orasul Huedin, judetul Cluj au demarat inca din anul 2009.
Romania nu are nici un fel de probleme in alimentarea cu gaze din Rusia, asigura la unison premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Economiei, Codrut seres, dupa reuniunea convocata de seful Guvernului cu autoritatile din domeniul energetic, ca urmare a crizei provocate de decizia Rusiei de a sista furnizarea de gaz metan catre Ucraina.
Angajatii biroului urmeaza sa ofere cetatenilor Mangaliei detalii referitoare la distributia de gaze, vor primi cereri de la cei interesati privind bransarea la reteaua de alimentare cu gaz a orasului si vor asigura consultanta pentru solutii de incalzire individuala a locuintelor pe baza de gaz metan.
Presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, Frank Hajdinjak, a declarat, miercuri, la Targu Mures, ca daca populatia ar folosi aragazuri noi, consumul de gaz metan s-ar diminua."Pretul gazului metan a crescut in toata lumea si, desigur, pentru a dimina aceasta crestere, folosirea aragazelor noi ar fi o solutie", a declarat oficialul companiei.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Tot mai multi craioveni devin tinte ale furnizorului de gaz metan din Banie, care-si terorizeaza clientul, sistandu-i nejustificat alimentarea.
Ca sa nu o prinda iarna fara foc la centralele termice, unde furnizorul a sistat alimentarea cu gaz metan din cauza restantelor, Regia Autonoma de Termoficare Craiova a platit 115 miliarde din bani proprii catre Distrigaz Sud SA, in contul datoriilor pe care craiovenii deserviti de aceste centrale le au la caldura si apa calda.
google-analytics.com