Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (2.98 secunde)
Reprezentantii societatii spun ca le sint necesare mai multe ore pentru actualizarea bazei de date de la leul vechi la cel nou, lucru care face imposibila functionarea calculatoarelor, efectuarea incasarilor si emiterea de facturi.
1.600 de facturi false descoperite de laboratorul mobil Imprimeria a efectuat si controale folosindu-se de propriul laborator mobil, functional de la sfarsitul lui aprilie. ... Potrivit specialistilor Imprimeriei Nationale, au mai fost depistate 1.600 de facturi fiscale, produse in perioada 2000 - 2002, inainte de introducerea formularelor tipizate.
ßi Directiva cu privire la emiterea facturilor fiscale in cadrul Uniunii Europene prevede ca persoanele impozabile din punct de vedere al TVA care efectueaza o vanzare de bunuri sau de servicii trebuie sa asigure emiterea unei facturi catre beneficiar sau client.
Sezonul rece viitor va aduce la Mangalia facturi la agentul termic cu 100% mai mari, cel putin acesta este semnalul de alarma tras de Federatia Asociatiilor de Proprietari din localitate, dar si de catre autoritatile publice locale. ... Asta inseamna facturi cu un sfert mai mari.
Creditorul sustine ca a emis mai multe facturi in perioada mai - noiembrie 2005, din care Kira Group ar fi achitat doar 40 de milioane de lei. ... Mai mult, reprezentantii Kira Group au explicat refuzul platilor prin lipsa de pe facturi a stampilei si a semnaturilor.
Acesta a achitat facturi si la ora 22.10 a primit prin mandat on line un milion de lei de la directorul general al Companiei Nationale Posta Romana. ... servicii postale traditionale, incasari facturi utilitati, incasari impozite si taxe locale, servicii financiare si bancare.
1 milion de euro, clientii unicului distribuitor de gaze din judetul Constanta vor putea accesa prin internet consumul de gaz si valoarea facturilor aferente acestuia, pe care le au de achitat, putand chiar sa efectueze plata online a acestor facturi prin intermediul unui cont bancar, a aratat vineri in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotel Bulevard din Constanta si prilejuita de acest eveniment, Augustin Oprea, directorul general al Congaz.
Referitor la doua facturi din 2003, solicitate la plata de Electrica de la Apa-Canal, acestea reprezinta diferente neacceptate la plata de vechiul Apaterm (21.688.050 lei vechi respectiv 21.834.084 lei vechi).
Un alt caz a fost sesizat la Valu lui Traian, acolo unde comisarii Garzii Financiare au constatat, la verificarea evidentei contabile a SC Ellenis Mar SRL, ca aceasta a inregistrat in contabilitate facturi de cheltuieli de la diferite societati, reprezentand prestari servicii de transport care nu au fost insa efectuate, facturi care nu au mai fost ridicate de furnizori de la distribuitorii autorizati de documente cu regim special, in valoare totala de 1.467.481, 82 lei.
Inspectorii DADR Galati au descoperit in doua magazine din Tecuci legume si fructe a caror calitate inscrisa pe etichete nu a putut fi dovedita cu facturi fiscale, ceea ce inseamna ca este posibil ca persoanele care au achizitionat astfel de produse agricole sa fi fost inselate in privinta calitatii acestora.
De asemenea, in urma unui control incrucisat la SC Teramod Construct SRL Oradea, am constatat ca cetateanul Sárközi Róbert, pe numele caruia era trecut sediul social al firmei, detinea cinci facturi pentru tranzactie de combustibil pentru prelucrare industriala (CLG - combustibil lichid greu) catre o societate din Bacau.
Persoanele inactive nu mai au dreptul sa utilizeze facturi, facturi fiscale, alte documente sau formulare tipizate cu regim special. In cazul in care le emit totusi, acestea nu produc efecte juridice din punct de vedere fiscal.
nu mai poate emite facturi, activitatea îi este blocata si orice act emis nu este recunoscut de fisc. ... "Firma inactiva nu mai are dreptul sa emita facturi.
Cererile de rambursare a Taxei pe Valoarea adaugata (TVA), depuse de agentii economici la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, vor fi verificate la sange, deoarece exista suspiciuni in multe cazuri privind veridicitatea operatiunilor trecute in facturi.
Declararea contribuabilului ca inactiv are ca efect practic blocarea activitatii acestuia, deoarece el nu mai are dreptul sa utilizeze facturi, facturi fiscale sau alte documente si formulare tipizate cu regim special.
„Nu vrem sa blocam economia, sa trimitem lumea în somaj sau sa fim iresponsabili, chiar daca este vorba de facturi ale vechiului guvern“, a declarat Pogea.
Restantele Guvernului pentru facturi emise la 31 decembrie 2008 si neachitate pana in prezent, inclusiv pentru lucrari receptionate, se ridica la valoarea totala de 7,7 miliarde de lei (2,1 miliarde de euro). ... Ei iau facturi de la alte societati din alte judete cerand TVA marit.
Firmele declarate inactive nu vor mai putea sa emita facturi pentru ca li se retrage certificatul de platitori de TVA, dar vor plati impozitul forfetar. ... Firma inactiva nu mai poate emite facturi din ziua in care a fost publicat in MO ordinul prin care este declarata inactiva.
"Astazi, doua miliarde de euro sunt datorii de la facturi pe care statul le datoreaza firmelor romanesti, pentru constructii de scoli, drumuri si canalizari, iar banii sunt tinuti deliberat de stat si Ministerul Finantelor.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu, va sesiza institutiile abilitate ale statului cu privire la "furturile" comise de furnizorii de gaz din Romania, el sustinand ca populatia este obligata sa plateasca facturi in medie cu 20% mai mari decat consumul efectiv.
google-analytics.com