Optimashop.ro - cel mai complex magazin online de health&beauty din Romania - reuneste incepand cu luna mai 2016 toate gamele dermato-cosmetice din portofoliu in spatiul Farmaciei Crisia-Farm, transformat intr-un veritabil showroom menit sa faciliteze clientilor atat experienta directa cu produsele cat si accesul la consultanta de specialitate. Noua adresa de shopping - Calea Dorobantilor 111 - 131 - inscrisa in agenda urbana vine insotita si de invitatia de a vizita platforma www.optimahealth.ro, destinatia virtuala care prin prisma articolelor redactate de reputati medici si farmacisti experimentati, ofera raspunsuri pertinente tuturor problemelor ce vizeaza atingerea si mentinerea unei stari de sanatate optime.
Prin lansarea showroom-ului dedicat, Optima Derma Line - distribuitorul exclusiv in Romania al unor branduri dermato-cosmetice recunoscute si certificate de comunitatea stiintifica internationala - isi continua misiunea de educare a publicului roman in vederea efectuarii unor alegeri corecte raportate la nevoile zilnice de igiena faciala, orala sau corporala, precum si la cele specifice, rezultate in urma diferitelor afectiuni medicale/fungice/bacteriene ale pielii (dermatite, cuperoza, alopecie, hipersudoratie, acnee, psoriazis, atopie etc). Situata intr-o zona cunoscuta si accesibila tuturor segmentelor de clienti, vis-a-vis de Restaurantul Perla de pe Calea Doborantilor, Farmacia Crisia-Farm devine punctul de intalnire al tuturor persoanelor precupate in egala masura de sanatate si de frumusete.
Mai mult decat un spatiu de expunere si vanzare a produselor dermato-cosmetice, Crisia-Farm readuce in atentia publicului conceptul de farmacie clasica, dotata cu laborator de preparare a retetelor prescrise de medicii specialisti. Astfel, o vizita la showroom-ul Optimashop din cadrul Crisia-Farm echivaleaza cu valorificarea inteligenta a timpului si garanteaza cea mai buna investitie in propria imagine. Indiferent de natura problemelor de sanatate sau estetice, nicio persoana care trece pragul Crisia-Farm nu pleaca fara o solutie: fiecare produs dermato-cosmetic sau tratament recomandat poate fi oferit spre testare, personalul farmaciei avand la dispozitie o gama larga de mostre si mini-size-uri.
Frumusetea este sinonima cu sanatatea, iar starea de echilibru a organismului nu poate fi atinsa decat prin prisma cunoasterii. Fidela acestui crez, compania Optima Derma Line, sustine magazinul online www.optimashop.ro si recent inauguratul showroom din cadrul Crisia-Farm, printr-o noua platforma online de comunicare si informare - www.optimahealth.ro. Cu un continut bogat in materiale elaborate de medici specialisti si farmacisti, OptimaHealth.ro reprezinta un real Ghid de sanatate” pentru cei dornici sa afle secretele unei bune functionari a organismului.
In fiecare saptamana pe blogul de sanatate www.optimahealth.ro vor fi publicate articole si studii dedicate ingrijirii personale, frumusetii si atingerii starii de echilibru fizice/emotionale, usor de parcurs gratie interfetei intuitive ce faciliteaza accesul atat de pe sistemele desktop cat si de pe dispozitivele mobile.
Ce sunt probioticele si prebioticele, Sa ne cunoastem mai bine organismul sau Unghiile au nevoie de ingrijire adecvata - acestea sunt doar cateva dintre temele supuse dezbaterii odata cu lansarea www.optimahealth.ro.
Optima Derma Line este distribuitorul exclusiv in Romania al brandurilor Asepta, Biorepair, BlanX, Hegor, Item, Noreva, Pileje, Rivadis, Rivadouce si SVR. Produsele dermato-cosmetice, de igiena personala si cele dedicate ingrijirii specifice se regasesc in e-shop-ul www.optimashop.ro, in showroom-ul Crisia-Farm (Calea Dorobantilor 111 - 113) si in farmaciile partenere.

Optimashop
Adresa: Strada Agricultori, nr.60
Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
Call center: 0722 40 90 69 / 0723 51 25 42
E-shop: http://www.optimashop.ro/
Optimashop Blog: http://optimahealth.ro/
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/Optima-Shop-631579516881664/
Instagram: https://www.instagram.com/optimashop/