Sprint Media si Bestmusic.ro v-au pregatit o seara speciala de joi, asa ca va invita sa va delectati cu un concert Vama care se anunta a fi incendiar.
Evenimentul are loc la Hard Rock Cafe, iar pretul biletelor este cuprins intre 60 de lei acces normal cu loc la masa si 80 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia, dar acestea se pot cumpara si cu 70 de lei respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Cafe cu sau la intrare in ziua concertului.
Dupa concertul Vama din acesta seara, Sprint Media si Bestmusic.ro prezinta evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti. Apoi trupa Vunk va sustine un concert extraordinar, pe 11 aprilie 2013, la Hard Rock Cafe si imediat dupa, Sprint Media si METALHEAD.ro te invita la lansarea celui de-al saptelea album al moldovenilor de la Zdob si Zdub in cadrul unui eveniment exploziv ce va avea loc vineri, 12 aprilie pe scena Hard Rock Cafe, Bucuresti.