Joe Cocker, o legenda a muzicii mondiale, vine din nou la Bucuresti, pentru a sustine azi, 4 august 2013, un concert spectaculos.
Desi a mai vizitat Romania, Joe Cocker este nerabdator sa ajunga din nou in Capitala - potrivit unui comunicat remis de organizatorii show-ului. El va sustine un concert azi, 4 august, la Sala Palatului. Joe Cocker revine cu placere sa incante live fanii romani cu piesele sale celebre, dar si cu piese noi de pe noul album.
Concertul artistului face parte din turneul de promovare a noului sau album "Fire It Up". Pe langa piese de pe noul album, fanii vor putea asculta si hituri precum "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart", "N‘oubliez Jamais", "Ain‘t No Sunshine" si "Up Where We Belong". Bilete pentru acest concert se gasesc la Sala Palatului, magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1, dar si pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro si eventim.ro. Pretul biletelor variaza intre 135 de lei si 750 de lei (VIP), in functie de categoria de loc.
Indragitul cantaret Joe Cocker concerteaza, duminica seara, la Bucuresti. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00.
Si de aceasta data, Joe Cocker va fi primit de fanii romani cu caldura si admiratie.