Curtea Veche Publishing si Librariile Diverta organizeaza miercuri, 3 decembrie, la evenimentul de lansare a volumului Craciunul regal” de Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei si a Calendarului Regal dedicat anului care urmeaza. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 18.30 la libraria Diverta Baneasa (Baneasa Shopping City, etajul 1), in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei. Intrarea va fi libera.
In volumul Craciunul regal” sunteti invitati la o calatorie de un secol si jumatate, in care vehicul nu sunt o trasura, un vagon de tren sau o masina, ci resedintele regale. Principesa Mostenitoare si Principele Radu ai Romaniei au ales sa evoce in preajma sarbatorilor de iarna cea mai intima, mai personala si mai definitorie sarbatoare a familiei fiecaruia dintre noi: Craciunul, asa cum a fost petrecut de-a lungul timpului de Familia Regala a Romaniei. Cititorii vor descoperi astfel momente de sarbatoare din vremea regilor Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea si Mihai, petrecute la Bucuresti, la Savarsin sau in strainatate.
Cu ocazia lansarii acestui volum, Curtea Veche Publishing aduce, in premiera, si un Calendar Regal pentru anul 2015 cu o grafica special dedicata membrilor Familiei Regale a Romaniei. Fiecare dintre cele douasprezece file ilustreaza lunile anului cuprinzand o fotografie regala si o ampla serie de evenimente care s-au petrecut in ultimii 150 de ani.
Cele doua titluri sunt disponibile in librarii si in magazinul online www.curteaveche.ro.