Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat "Asta lume", in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la orele 21.30.
Concertul din aceasta seara va fi ultimul concert pentru o perioada mai lunga de timp, trupa dedicandu-se in urmatoarele luni compunerii unui nou material discografic.
Evenimentul intitulat Asta lume va prezenta fanilor doua piese de pe viitorul album, doua compozitii de o factura muzicala aparte in peisajul repertoriului trupe.
Piesele ce poarta numele Asta lume si Muza mea vor fi cantate, in premiera, in fata publicului bucurestean.
In aceasta seara, Celelalte Cuvinte aduce in Hard Rock Cafe evenimentul "Asta lume", atat cu cele doua noi creatii, cat si cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Daca vrei, Iarba prin par, Un sfarsit e un inceput si multe altele.
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, iar in format fizic in reteaua de magazine UMAN si SENIA din toata tara. Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP, cu loc la masa, in fata scenei. Un eveniment oferit de METALHEAD, cu sprijinul ROCK FM. Concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung, prin aplicatia SeeNow ! Pe langa show-ul Celelalte Cuvinte, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct, cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.