Cautare

1043 de rezultate pentru "enache razvan" (8.24 secunde)
Lena Enache ne-a oferit un interviu emotionant despre cea care i-a dat viata! Desi azi nu mai poate sa spuna cuvantul mama, nu ia nicio decizie in viata fara sa se gandeasca la ingerul care o vegheza din cer.
Sotia fotbalistului celebru lamureste totul! Lena Enache ne-a oferit un interviu, dupa zvonurile care au aparut despre ea si Gabi.
Razvan Theodorescu: ... Ca atare, cum Razvan Ionescu cred ca a facut vreo 30 de deplasari in patru ani in strainatate, era tot timpul plecat, am ramas singur sa fac toate minunile existente si neexistente in Comisia de aparare, de unul singur. ... Razvan Theodorescu:
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ. ... Singurul care a reprezentat administratia locala a fost consilierul local si director al CCDJ, Razvan Avram. ... Poate cel mult o imagine pozitiva pentru CCDJ si pentru Razvan Avram.
Guvernul Ungureanu este legal investit Curtea Constitutionala (CC) a decis, miercuri, ca Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu este legal investit, respingand sesizarea USL. Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a primit, pe 9 februarie, votul de investitura al Parlamentului, informeaza MEDIAFAX.
Aflat de mai nici trei luni in fruntea Guvernului, premierul Mihai Razvan Ungureanu sufera la o prabusire fara precedent a cotei de incredere si nu ar reusi sa mai ramana in functie pana la alegerile din noiembrie. ... 10:25 - Mihai Razvan Ungureanu:
RAZVAN ORASANU) (Continuare) 6. ... In primul rand, ar trebui vazut daca banii impartiti de Mihai Razvan Ungureanu au plecat deja din Trezorerie - departamentul juridic al PSD-ului ar trebui sa lucreze inca de azi la un text de invalidare a respectivei hotarari de guvern.
RAZVAN ORASANU) In imbulzeala predictibila pentru functii si atarnatul de clanta viitorului premier, fiecare trepadus isi va vedea de propriul interes, fara a se gandi prea mult la interesul noului premier sau, Doamne fereste, la interesul tarii.
Premierul Mihai Razvan Ungureanu se afla la Palatul Cotroceni, cu mai multi ministri interimari. Anterior, cabinetul demis al lui Mihai Razvan Ungureanu a fost convocat la Palatul Victoria, la o sedinta informala.
In buletinul pentru alegerea primarului Sectorului 4, primul pe lista este Cristian Popescu Piedone (USL), urmat de Razvan Valentin Costache (UNPR) si Sulfina Barbu (PDL).
In plus, in competitie vor intra si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu, dar si Partidul Miscarea Populara, a carui inscriere in Registrul partidelor urmeaza sa se finalizeze.
Consilierul local Razvan Avram sustine ca atestarea administratorilor de asociatii se face ilegal.
La finele saptaminii trecute, Organizatia Municipala a PNL isi alegea noul presedinte, in persoana lui Mircea Razvan Cristea. ... Dinspre PNL Proaspat ales presedinte al Organizatiei Mnicipale a PNL, viceprimarul municipiului Galati, Mircea Razvan Cristea, a ocolit subiectul legat de cei patru consilieri care ar fi aderat la PNL.
La randul sau, ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a admis ca vor mai exista schimbari in randul ambasadorilor. ... Critici impartasite In acelasi timp, ministrul Razvan Ungureanu a declarat ca impartaseste criticile aduse de premier corpului diplomatic roman.
Conduc o Skoda 1100 fabricata in 1939, asa ca trebuie sa respectam vechimea si atmosfera acelor vremuri", a explicat cu mandrie Razvan Badulescu din Bucuresti.
Astfel, referitor la acest subiect, premierul Calin Popescu Tariceanu, sustinut de ministrul Razvan Ungureanu, a infirmat acuzatiile si a declarat aseara ca "in Romania nu au existat centre de detentie ale CIA".
In cea de-a doua zi a vizitei sale la Londra, ministrul roman de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a avut o serie de convorbiri cu omologul sau britanic, Jack Straw, informeaza un comunicat al MAE.
Razvan Simion isi sarbatoreste ziua de nastere. ... Sunt o norocoasa sa te am in viata mea, a scris Lidia Buble, pe Facebook, in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de Razvan Simion, in vacanta.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
Discutiile vor avea loc sub egida Forumului Democratic din Romania, al carui presedinte este senatorul PSD Razvan Theodorescu, unul dintre apropiatii lui Ion Iliescu.
google-analytics.com