Cautare

1043 de rezultate pentru "enache razvan" (7.39 secunde)
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu si-a exprimat ieri, 4 aprilie a.c., intr-un cadru oficial, parerea privind situatia ziaristilor romani rapiti in Irak, pe data de 28 martie a.c.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii: ... Reportajul emotionant al jurnalistului Mihai Razvan Ungureanu: "Blugii ne erau plini de sange"'.
UPDATE 21.20 Victor Ponta, care se afla inca la Parlament, a declarat ca va merge in aceasta noapte la Palatul Victoria, unde se va intalni cu fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, pentru a-si prelua mandatul de premier.
COTIDIANUL informeaza: Dr. Razvan Constantinescu: ... Razvan Constantinescu Sursa: m.cotidianul.ro
Aflat ieri la Bruxelles pentru a participa la Consiliul Afaceri Generale si Relatii Externe (CAGRE) al Uniunii Europene, ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a adus in atentia UE criza transnistreana.
Viceprimarul Mircea Razvan Cristea a anuntat ca activitatea Consiliului Local nu va fi afectata de suspendarea Protocolului de functionarea a Coalitiei locale. ... Stanciu a jucat rolul Calului Troian", a declarat Mircea Razvan Cristea.
Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C. ... In prezent, ziarul este condus de Razvan Sindilaru si este editat de SC Standard Media SRL.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, efectueaza o vizita oficiala in Federatia Rusa, la invitatia omologului sau Serghei Lavrov. ... Razvan Ungureanu a apreciat ca deschiderea acestui consulat este un prim-pas spre restabilirea unor relatii economice de anvergura cu Rusia.
Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C. ... In prezent, ziarul este condus de Razvan Sindilaru si este editat de SC Standard Media SRL.
Aflat de zece ani la Sahtior Donetk, Razvan Rat (foto) a infirmat zvonurile privind o plecare a sa de la echipa din Ucraina. ... Eu mai am un an si jumatate contract cu Sahtior", a spus Razvan Rat.
In cursa pentru functia suprema in fotbalul romanesc s-au mai inscris presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puscas si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.
Simona Gherghe este mai indragostita ca niciodata si, de cateva luni, este nedespartita de Razvan Sandulescu.
Are multi nepoti si ori de cate ori poate, isi petrece timpul cu acestia. Iubita lui Razvan Simion a facut publica o imagine, in care apare alaturi de unul dintre nepotei.
Astazi trupa ii reuneste pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) si Matei Tibacu-Blendea (chitara).
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Eva Catalin si Razvan Moraru au venit la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR.
Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
Moisoiu a dezvaluit cum "Traian Basescu si Mihai Razvan Ungureanu au fost prinsi pe picior gresit, efectiv nemaistiind cum sa mai dreaga busuiocul", lucrurile fiind oarecum rezolvate in urma deciziei CSAT, de respingere a propunerilor PNL.
Ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a declarat ca nu stia nimic despre declaratia sefului statului pe tema aderarii la UE a Romanie alaturi de Republica Moldova.
google-analytics.com