Clubul Pandurii Targu Jiu a negociat ieri cu impresarul jucatorilor Stojan Vranjes si Jaka Stromajer viitoarea lor destinatie. Astra, Otelul si Vaslui sunt interesate de serviciile celor doi.
Seful pandurilor, Marin Condescu, l-a invitat la Bucuresti pe impresarul Zvonko Milojkovic pentru a rezolva transferurile jucatorilor sai, Stojan Vranjes si Jaka Stromajer, ambii fara viitor la Targu Jiu. Exclus din lot, Vranjes se pregateste in prezent cu Pandurii II si nu mai are nici o sansa sa fie reprimit in lotul de Liga 1, dupa ce l-a facut "sobolan fara cojones" pe Petre Grigoras, in timp ce Stromajer nu s-a mai intors din Slovenia, dupa ce o gorjeanca i-a intentat proces de paternitate.
"Avem oferte de la Astra Ploiesti, Otelul Galati si FC Vaslui pentru Stromajer si Vranjes. Astazi (luni - n.r.), la ora 15.00, l-am invitat la Bucuresti pe impresarul celor doi sa gasim solutii. E pacat si de ei sa fie suspendati, pentru ca au varsta la care pot sa dea randament maxim. In 2011, ei au jucat la un nivel foarte bun. Gasim solutii sa fie bine si pentru club si pentru jucatori. Noi le oferim aceasta posibilitate. Daca si impresarul lor va fi de acord, atunci am avea liniste la Pandurii. Vine de la Belgrad cu avionul, iar asta inseamna ca doreste si el sa rezolve situatia", a declarat presedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu.

Matulevicius si Neagu, panduri cu acte

Delegatia echipei Pandurii a ajuns duminica in Antalya cu un charter, impreuna cu alte doua echipe de Liga 1, Astra si CFR Cluj. Gorjenii s-au cazat la hotel Atlantis din Belek, localitate unde va fi efectuat si cel de-al doilea stagiu. "In zona Belek sunt conditii de antrenament si cazare superioare celor din Lara. Suntem cazati intr-un hotel bun, avem terenuri de antrenament mult mai bune decat anul trecut. Cum prima perioada este axata pe pregatirea fizica, sunt conditii optime. In perioada a doua a cantonamentului avem cateva meciuri amicale, iar atunci ne vom muta intr-un hotel unde vom sta singuri. Avem trei meciuri de verificare, doua amicale cu echipe din Germania si ultimul cu FC Baku, primul amical fiind programat pe 21 ianuarie", a declarat seful delegatiei gorjene, Viorel Temelescu.
Din lotul de 25 de jucatori fac parte si noile achizitii, Alexandru Neagu, de 18 ani, de la Real Murica, precum si atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, de 22 de ani, de la Zalgiris Vilnius. Cei doi au semnat deja contracte cu Pandurii, desi Petre Grigoras ar fi vrut sa-i vada mai intai la lucru. "Ne-am inteles cu Matulevicius si am semnat un contract cu el. Este golgheterul Lituaniei si daca Petre Grigoras nu va fi multumit de el va fi imprumutat. Si Neagu este al nostru, ne-am inteles si cu el, speram sa confirme amandoi", a declarat Condescu.

Chiriches nu e de neinlocuit

Chiar daca Pandurii a pierdut in aceasta iarna unul din liderii echipei, Vlad Chiriches, transferat la Steaua, Petre Grigoras nu-si face probleme in privinta inlocuitorului. Grig are la dispozitie doua variante, Rada si Cardoso, ultimul fiind favorit sa joace titular in centrul defensivei. "Avem solutii, Cardoso, Rada. Sunt jucatori care vin din urma, jucatori tineri, nu o sa fie nici un fel de problema acolo. Acum i-a venit randul lui Rada sa demonstreze ca merita increderea acordata, ca merita sa joace in Liga I. Si, oricum, nu in aparare e problema, ci in atac. Stiti foarte bine ca, pentru mine, jocul echipei incepe cu faza de atac!", a declarat Grigoras.