Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (7.54 secunde)
13, cand Enache nu a ajuns la o minge centrata in fata portii goale de Alibec. ... Viktoria a fost aproape sa treaca in avantaj (70), la o greseala mare a lui Enache, dar Kolar a sutat putin pe langa. ... Gabriel Enache, 98.
Cosmarul nu s-a incheiat pentru Diana Enache dupa ce a fost injunghiata, pe 5 iulie, de portarul libanez Ali Kanaan. ... Fata lui Adrian Enache are mult de tras, atat psihic, cat si fizic, in urma atacului prin care a trecut pe 5 iulie.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
pepeni in saramura (la butoi) - 15 RON/kg mixt de muraturi (fasole pasatai, struguri, gogosari umpluti cu mere - 15 RON/kg, gogosari umpluti cu salata de varza, morcovi si telina - 15 RON/kg, varza murata - 15 RON/kg, conopida cu varza rosie , gogosari umpluti cu varza", ne-a spus Mihaela Enache.
Obiectivul nostru este sa castigam tot ce se poate castiga, sa demonstram ca anul 2004 a fost un accident", ne-a declarat Mihai Petre, secretar executiv in cadrul PD Constanta, adaugand ca situatia de fata - aceea de partid in opozitie - nu este o postura noua.
Votul uninominal este o necesitate stringenta, este de parere secretarul executiv al PDL Constanta, Mihai Petre, care este convins de faptul ca, atat timp cat functioneaza listele, constantenii nu-si vor cunoaste alesii locali.
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Directorul RAADPFL, Ion Petre, nu poate sa-si explice cum au putut fi scapate din mana aceste suprafete.
E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman. ... Petre Roman, de atunci din 2000 de cand a pierdut pozitia de lider al partidului, a avut un rol marginal in politica.
Din pacate, multe litigii s-au încheiat rapid în defavoarea noastra, fiindca nici macar termenii contractuali nu erau în folosul nostru, ci al chiriasilor“, a declarat actualul director general al RAADPFL, Ion Petre.
Din pacate, multe litigii s-au încheiat rapid în defavoarea noastra, fiindca nici macar termenii contractuali nu erau în folosul nostru, ci al chiriasilor“, a declarat actualul director general al RAADPFL, Ion Petre.
Bulgaria reprezinta o atractie financiara pentru ca in prezent are unul dintre cele mai mici impozite din Uniunea Europeana pentru profitul companiilor, de 10%, iar impozitul pe dividende este de 5%, potrivit casei de avocatura Danila, Petre si Asociatii.
ZIARE.COM informeaza, intr-un articol semnat de Gabriel Kolbay, ca piscicultorii au fost impresionati de discursul ministrului Petre Daea pe tema pierderilor piscicole provocate in UE din cauza cormoranilor .
Marius Teicu, Maia Morgenstern, Horia Moculescu, Gabriel Dorobantu, Stela Enache, Marina Florea, Rodica Popescu Bitanescu, Petre Geambasu, trupa ALESIS (Alina si Romeo Negoiasa), Marina Almasan, Oana Sirbu, Stela Enache, Nico, Laurentiu Duta, Silvia Dumitrescu, Aurel Moga, Sergiu Cioiu, Ovidiu Komornyik, Alexandra Velniciuc, Titus Andrei, Natalia Guberna, George Rotaru, Lucia Popescu Moraru, Eugen Cristea, George Nicolescu, Alexandra Cepraga, Ileana Sipoteanu, Ioana Bogdan, Valentin Albesteanu, Miruna Ionescu, Ioana Sandu, Acvilina Severin, Monica Tatoiu, Paul Enigarescu, Iuliana Marciuc, Paul de Romania, E.S.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
In acest caz, promovarea a tinut si de interventia actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, social-democratul (din garda veche) Petre Stanca. ... Cum este si cazul lui Mihai Petre, secretar executiv (momentan) in cadrul PD Constanta.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Vineri, 2 iunie a.c., conferinta organizata de Forta Democrata din Romania, filiala Constanta, a fost prezidata de Petre Roman, presedintele acestei formatiuni politice. ... Ar reprezenta o opozitie reala care sa faca fata actualei puteri”, a declarat Petre Roman.
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
google-analytics.com