Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (2.94 secunde)
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Nea Petre se duse pe copca. ... Nea Petre n-a inteles insa un lucru: ... Unora le spune ca nu si-a dat acordul pentru mazilirea lui nea Petre, altora ca totul e cum au stabilit.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Disparut de pe prima scena a politicii romanesti de aproape sase ani, Petre Roman incearca o revenire in forta. ... Petre Roman a dezvaluit ieri, in exclusivitate pentru "Replica", planurile noii aliante Roman- Iliescu.
In opinia directorului executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica, dezvaluirile facute de liberalii Victor Manea si Ovidiu Cupsa, in cadrul unei conferinte de presa, nu au substrat adevarat.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Zona dobrogeana a devenit fief-ul senatorului ialomitean Maria Petre, care a prezentat ieri la Constanta, cateva din liniile pe care PD, cu sprijinul Partidului Popular European, le va urma in aceasta campanie de informare.
Spre finalul discursului de joi 25 noiembrie, Traian Basescu a precizat ca Romania a avut un premier bun ale carui actiuni nu au fost sustinute de un presedinte pe masura, facand referire la fostul prim-ministru Petre Roman si la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
În sedinta Adunarii Generale a Actionarilor de luni a fost ales între cei noua membri ai Consiliului de Administratie si Ion Petre, director general al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, specialist în agricultura.
În sedinta Adunarii Generale a Actionarilor de luni a fost ales între cei noua membri ai Consiliului de Administratie si Ion Petre, director general al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, specialist în agricultura.
Biroul Permanent al Camerei a decis ca saptamana viitoare sa se discute in plen propunerea lui Adrian Nastase de a fi numit Marian Enache in functia de secretar general al Camerei.
Mihaela Enache din Dambovita participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Puteti achizitiona produsele facute de Mihaela Enache si astazi, la taragul de la MTR.
Mihaela Enache din Bucuresti a participat recent la targul traditional in curtea Muzeului Satului cu produse traditionale, precum: ... Cea mai cautata zacusca cautata la standu Mihaelei Enache a fost zacusca de peste.
Gestul sefului statului care a sarutat mana Patriarhului Daniel a fost criticat de copresedinta Ligii Pro Europa, Smaranda Enache.
"Cresterea peste 3,5 RON a monedei europene este in favoare exportatorilor, in sensul ca-si mai recupereaza din pierderi", a declarat Mihai Enache, reprezentantul unei firme exportatoare de cherestea si alte materii prime lemnoase.
Lucrarea intocmita si prezentata de catre directorul executiv al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, in cadrul simpozionului stiintific "Prioritati ale statisticii romanesti la un an dupa aderarea la Uniunea Europeana", s-a plasat pe locul trei.
"Legea 203/2012, care aduce modificarea Codului Rutier de la data de 19 ianuarie 2013, este consecinta unei directive europene, 126/2006, iar noi am transpus in legislatia romaneasca prevederile acesteia", a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV), comisarul sef Mihai Enache, citat de Realitatea.net.
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache.
Este vorba despre experimentata Claudia Stef si mai tanara sa colega Georgiana Enache.
google-analytics.com